Realisatie vrijstaand model Patrijs in Winschoten

NIEUWBOUW WINSCHOTEN: Accent Bouw Wonen B.V.  bouwt een prachtige  woning voor een familie in Winschoten. Het vrijstaande model Patrijs  realiseren we in de wijk.  Eind juni 2017 zijn we begonnen met de bouw van deze woningen. +/- 18 werkbare weken later is de woningen gereed.

De kopers laten deze woning bouwen op een kavel die zij zelf hebben aangekocht. Vervolgens zijn ze op zoek gegaan naar een passende woning. Bij Accent Bouw Wonen vonden ze in het vrijstaande model Patrijs het huis en de bouwer. Het was mogelijk om het standaard model naar wens van de kopers op een aantal punten aan te passen. Samen met onze architect hebben de bewoners hun droomwoning getekend.

Zodra Accent Bouw Wonen met de opdrachtgevers tot overeenstemming is gekomen vraagt de architect de bouwvergunning aan. Een woning moet voldoen aan het plaatselijk geldende beeldkwaliteitsplan. Denk hierbij aan kleurgebruik, vorm en maatvoering. In dit traject moet er nauw gecommuniceerd worden met de kopers. Wanneer de vergunningen en alle andere zaken gereed zijn, wordt de bouw van de woning ingepland. De bouwafdeling onder aanvoering van Jan Kemkers realiseren de woningen uit het woningbouwprogramma.

Wilt u ook bouwen in Winschoten? Dat kan! Er zijn nog particuliere bouwkavels beschikbaar. Informeer dit bij de gemeente. Accent Bouw Wonen B.V. heeft tien verschillende woningen in het woningbouwprogramma. Zes vrijstaande woningen en vier  halfvrijstaande woningen. Deze modellen kunnen mogelijk gerealiseerd worden in Winschoten.

Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

nieuwbouwwinschoten

# Nieuwbouw Winschoten

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

Geschikt voor Nieuwbouw in Winschoten