Nieuwbouw Stadskanaal – Molenwijk

NIEUWBOUW STADSKANAAL: Aan de Molenwijk in Stadskanaal hebben we een fraaie hoogbouw woning opgeleverd. Het vrijstaande model Specht hebben we begin februari 2018 overgedragen aan zeer tevreden bewoners. Een standaard woning bouwen in +/- 18 weken tijd.

De particuliere opdrachtgevers hebben een vrije kavel weten te bemachtigen aan de Molenwijk in Stadskanaal. Er zijn verschillende mogelijkheden die als doel heeft het aanschaffen van particuliere bouwgrond om een eigen woning op te realiseren. Meestal kan een kavel gereserveerd worden voor een korte tijd (een aantal weken) en later onder optie genomen worden voor een langere tijd (een aantal maanden). Dit geeft particulier de tijd om na te gaan denken over welk huis te bouwen, met wie en natuurlijk het financiële plaatje inzichtelijk te brengen. Mocht het uiteindelijk toch niet haalbaar zijn dan kan de bouwkavel weer teruggegeven worden, zonder grote financiële gevolgen.

Maar eerst volgde een geheel vrijblijvend informatief gesprek bij de opdrachtgevers thuis. In zo’n gesprek bespreken we in een uur á anderhalf het basismodel, wat er nog allemaal mogelijk binnen het woningbouwprogramma en we kunnen al een eerste richtprijs opstellen van de gehele stichtingskosten. Ook ontvangen ze een informatiepakket die ze na die tijd rustig kunnen doornemen. Na dit prettige met de opdrachtgevers werd al snel een officiële uitgebracht. Op nog een paar kleine afstemmingen na werd vervolgens de aannemingsovereenkomst getekend en de realisatie was een feit.

Wilt u ook bouwen in Stadskanaal of omstreken? Informeer dan bij de gemeente of andere kavelverstrekkers of er nog bouwgrond beschikbaar is. Accent Bouw Wonen B.V. heeft tien verschillende woningen in het woningbouwprogramma. Zes vrijstaande woningen en vier halfvrijstaande woningen. Deze modellen kunnen gerealiseerd worden op bouwkavels in Stadkanaal of ergens anders.

Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Nieuwbouw Stadskanaal

# Nieuwbouw Stadskanaal

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

Geschikt voor Nieuwbouw in Stadskanaal en omstreken