Nieuwbouw model Patrijs in Assen

NIEUWBOUW ASSEN: Voor een particuliere opdrachtgever gaat Accent Bouw Wonen B.V. een prachtige woning realiseren. Het vrijstaande model Patrijs wordt gebouwd op nieuwbouwplan in Assen.  12 juni 2017 zijn we begonnen met de bouw van deze woning. +/-18 weken later is de woning gereed.

Het vrijstaande model Patrijs bouwen we op eigen bouwgrond in Assen. In de zoektocht naar een nieuwbouwwoning kwamen ze bij Accent Bouw Wonen B.V. terecht. Na een geheel vrijblijvend informatief gesprek werd al snel een (gratis) offerte uitgebracht. Uiteindelijk vonden ze in Accent Bouw Wonen B.V. de juiste bouwer en de realisatie is een feit.

Wilt u ook bouwen op een nieuwbouwlocatie in Assen? Dat kan! Er zijn nog particuliere bouwkavels beschikbaar voor de projecten Kloosterveste, Witterstraat en Marsdijk.  Accent Bouw Wonen B.V. heeft tien verschillende woningen in het woningbouwprogramma. Zes vrijstaande woningen en vier  halfvrijstaande woningen. Deze modellen kunnen gerealiseerd worden op nieuwbouwlocaties Kloosterveste, Witterstraat en Marsdijk in Assen.

UPDATE: Medio december 2018 starten we met de bouw van nog een model Patrijs op nieuwbouwlocatie Kloosterveste. Deze woning gaan wij [casco] realiseren voor onze opdrachtgever.

Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

nieuwbouw assen

# Nieuwbouw Assen

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

Geschikt voor Nieuwbouw in Assen