• Accent Bouw Wonen is bij Woningborg aangesloten

Over Accent Bouw Wonen & Accent Verbouw

Accent Bouw Wonen B.V. is een zeer ervaren woningbouwer en richt zich op de nieuwbouw van cataloguswoningen uit eigen woningbouwprogramma. Voor verbouw, renovatie en onderhoud van uw bestaande gebouwen kunt terecht bij Accent Verbouw.

Wij benaderen opdrachtgevers op een persoonlijke manier en binnen de onderneming heerst een gemoedelijke en informele sfeer. Door een goede samenwerking met (vaste) onderaannemers en leveranciers is Accent Bouw een betrouwbare partner.

Accent Bouw besteedt veel aandacht aan de (potentiële) opdrachtgever. Deze wordt uitgebreid en deskundig geadviseerd bij het uitwerken van de wensen en eisen. Accent Bouw verzorgt alles voor de opdrachtgever wat bij het bouwen aan de orde komt. Tijdens de voorbereiding en de uitvoering van de bouwwerkzaamheden wordt de opdrachtgever voortdurend op de hoogte gehouden van de vorderingen van de werkzaamheden. Accent Bouw begeleidt de opdrachtgever tijdens het gehele bouwproces van start tot oplevering.

Accent Bouw Wonen B.V. is gespecialiseerd op gebied van de woningbouw. Volgens een uitgekiend systeem worden de woningen gebouwd, waarbij de opdrachtgever alle mogelijkheden heeft om de persoonlijke wensen en eisen te verwerken in het bouwplan.

Meer informatie