Model: Patrijs

Een zeer ruime vrijstaande woning met drie woonlagen: begane grond, eerste verdieping en een zeer ruime zolder. De begane grond bestaat uit een grote woonkamer met plek voor een grote keuken. In de hal bevindt zich naast een separaat toilet en meterkast de trap naar de eerste verdieping. De verdieping is voorzien van drie grote slaapkamers met een ruime badkamer. Een etage hoger bevindt zich de grote zolder voor opslag en/of een extra slaapkamer of anderzijds.

Ontgraven bouwput tot 1000 mm minus peil. Bestrating wordt niet geleverd of aangebracht. Geen aan- en afvoer van grond, oftewel een gesloten grondbalans. Een eventuele schone grondverklaring komt voor rekening van de opdrachtgever.

Geïsoleerde betonnen fundering op betonstroken. Diepere of zwaardere aanleg van de fundering en de sonderingskosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Voor de begane grond een geïsoleerde betonnen vloer met een Rc van 3,7 m2.K/W (volgens BENG-rapport). De verdiepingsvloeren zijn gemaakt van betonnen kanaalplaatvloeren.

De buitengevels zijn handgemetseld van gebakken gevelstenen verkrijgbaar in verschillende kleuren, voorzien van een borstelvoeg en geïsoleerd met hoogwaardig isolatiemateriaal. De binnenwanden worden traditioneel geplaatst en worden gemaakt van een gebakken steen. De buitengevels hebben een isolatiewaarde van Rc 4,7 m2.K/W (volgens BENG-rapport).

De hellende daken bestaan uit een prefab dakconstructie, en heeft een Rc-waarde van 6,3 m2.K/W (volgens BENG-rapport), met daarop betonnen sneldek dakpannen verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Platte daken van een eventueel aan te bouwen niet geïsoleerde garage bestaat uit een balklaag en plaatmateriaal met dakbedekking. Geïsoleerde bijgebouwen hebben een betonnen kanaalplaatvloer als dak met 1 laags dakbedekking i.c.m. isolatie (volgens BENG-rapport).

De buitenkozijnen, ramen en deuren zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof (meranti hardhout is ook mogelijk). Het uitstekende hang- en sluitwerk voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De van topkwaliteit stalen ingemetselde binnenkozijnen zijn voorzien van afgeschilderde opdekdeuren.

De CV wordt zonder gas verwarmd d.m.v. een “All Electric” lucht/water warmtepomp in combinatie met een boiler voor de warmwatervoorziening. De begane grond en eerste verdieping zijn standaard voorzien van vloerverwarming. De gehele technische installaties worden uitgevoerd conform de geldende voorschriften. Het sanitair en de kranen hebben een gegarandeerde kwaliteit. Verder is de woning is voorzien van de meest efficiënte mechanische ventilatie.

Standaard wordt de woning voorzien van zonnepanelen met een omvormer volgens het BENG-rapport

De badkamer en toiletruimte wordt opgeleverd met basis leidingwerk, zonder tegelwerk en sanitair.

De gehele woning wordt voorzien van HR++ isolatieglas. In verband met de mechanische ventilatie worden de nodige ventilatieroosters aangebracht in het glas. De kozijnen, deuren, ramen en de trap worden standaard wit geschilderd en gelakt. Onderdelen kunnen eventueel ook in andere kleuren geschilderd worden.

Op de vloeren van alle ruimtes worden standaard cementdekvloeren gelegd, met uitzondering van de betegelde ruimtes en achter de knieschotten op zolder. Daarmee zijn de vloeren gereed om een vloer naar wens overheen te leggen.
De binnenwanden worden behangklaar opgeleverd met uitzondering van de wanden die betegeld en gespoten worden. De prefab dakplaten en knieschotten op de zolder zijn sausgereed.
Op de plafonds van de begane grond en eerste verdieping is standaard wit spacspuitwerk aangebracht.

De keukenruimte wordt opgeleverd met basis leidingwerk, zonder keuken en betegeling.

Van welstand tot omgevingsvergunning, wij regelen het voor u. Het aanvragen van een omgevingsvergunning is namelijk een klus voor professionals.  Van het maken van het eerste ontwerp voor de welstandcommissie tot uiteindelijk het verzorgen van de alle technische stukken (bestektekeningen, constructieberekeningen, BENG-rapport en daglichttoetreding) voor de omgevingsvergunning. Stap voor stap wordt u hier in begeleid. U hoeft enkel de keuzes te maken over kleuren, materialen, indeling etc. Na uw goedkeuring op de tekeningen verzorgen wij volledige bouwaanvraag. De volledige bouwaanvraag inclusief tekeningen en technische stukken is bij de prijs inbegrepen.

Maatwerk opties

De indeling van de woning is op veel punten aanpasbaar. Mocht u een grotere slaapkamer willen, een bijkeuken of toch die inloopkast? Dan is dat nog steeds mogelijk. Zelfs de hele woning een stukje breder maken is een optie. Dat is nou maatwerk binnen onze catalogusbouw.

‘Er wordt strak en duidelijk gecommuniceerd en afspraken worden mede hierdoor altijd goed nagekomen. Kortom een aannemer die betrouwbaar is en afspraken nakomt.’

‘De oplevering werd uitgevoerd door iemand van Vereniging Eigen Huis en die constateerde enkele opleverpuntjes. De opleverpuntjes werden de volgende ochtend gelijk opgelost’