Nieuwbouw Marum; realisatie drie woningen

NIEUWBOUW MARUM: april 2018 heeft Accent Bouw Wonen B.V. voor particuliere opdrachtgevers een ruim vrijstaand huis opgeleverd in Marum. Het vrijstaande model Specht is gerealiseerd op nieuwbouwplan ‘Field of Dreams’ te Marum. Op hetzelfde nieuwbouwplan staat de bouw van de vrijstaande woningen model Nachtegaal en model Stern ingepland. Een standaardwoning kunnen we bouwen in 18 weken.

De woningen zijn en worden gerealiseerd bouwgrond die de particuliere opdrachtgevers zelf hebben aangekocht. Meestal gaat dat via de gemeente, maar er zijn ook makelaars en projectontwikkelaars die vrije bouwkavels aan particulieren verkopen.

Eenmaal in het bezit van een bouwkavel gaan opdrachtgevers concreet op zoek naar huis en een bouwer. Al snel kwamen deze mensen in contact met Accent Bouw Wonen B.V.. Na een informatief gesprek met een van onze woningbouwspecialisten werd binnen twee weken een geheel vrijblijvende offerte uitgebracht. Opdrachtgever en Accent Bouw Wonen B.V. waren het eens en de realisatie is een feit.

Zodra we met de opdrachtgevers tot overeenstemming zijn gekomen vraagt de architect de bouwvergunning aan. Een woning moet voldoen aan het plaatselijk geldende beeldkwaliteitsplan. Denk hierbij aan kleurgebruik, vorm en maatvoering. In dit traject wordt er nauw gecommuniceerd met de kopers. Wanneer de vergunningen en alle andere zaken gereed zijn, wordt de bouw van de woning definitief ingepland. De bouwafdeling onder aanvoering van Jan Kemkers realiseren de woningen uit het woningbouwprogramma.

Wilt u ook bouwen in Marum? Informeer bij de gemeente of andere kavelverstrekkers of en nog bouwkavels beschikbaar zijn.  Accent Bouw Wonen B.V. heeft tien verschillende woningen in het woningbouwprogramma. Zes vrijstaande woningen en vier halfvrijstaande woningen. Deze modellen kunnen gerealiseerd worden op bouwkavels in Marum of ergens anders.

Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

# Nieuwbouw Marum

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

Geschikt voor Nieuwbouw in Marum