Woningbouw

Accent Bouw Wonen B.V. kan nog veel maatwerk bieden binnen de catalogusbouw. Dit is een van punten waarmee wij ons onderscheiden ten opzichte van andere woningbouwers. Oftewel de gehele woning verbreden, verlengen of zelfs de dakhelling aanpassen? Het is binnen ons woningbouwprogramma nog allemaal mogelijk!

Vrijstaande woningen

Hier vindt u ons aanbod vrijstaande woningen.

Accent Bouw Wonen B.V. is Woningborg gecertificeerd en wij kunnen uw huis bouwen met een Woningborg afbouwgarantie. Dit geeft u als opdrachtgever de optimale zekerheid. Met een Woningborgcertificaat staat Woningborg Groep garant voor de afbouw. Dat betekent concreet als u met ons in zee gaat met een Woningborg-certificaat dat uw woning ten alle tijde wordt gerealiseerd! Dat geeft een fijn gevoel.

Twee onder één kap woningen

Hier vindt u ons aanbod twee onder één kap woningen.

Wij bouwen onze huizen op een traditionele wijze met prefab elementen. Daarmee profiteert u van de voordelen van beide bouwmethoden. Op deze manier kunnen we snel bouwen (het grote voordeel van prefab bouw), maar nog steeds flexibel blijven (het grote voordeel van traditionele bouw). Wij kunnen onze standaard vrijstaande woningen snel en flexibel bouwen in 18 weken tijd. Standaard twee-onder-een-kap woning bouwen we in 25 weken.