Realisatie model Grutto op nieuwbouwlocatie Daalkampen in Borger

NIEUWBOUW BORGER: Voor een tweetal particuliere opdrachtgevers heeft Accent Bouw Wonen B.V.  prachtige halfvrijstaande woningen gerealiseerd. Het twee-onder-een-kap model Grutto  hebben we gebouwd op nieuwbouwplan Daalkampen in Borger.  15 april zijn we begonnen met de bouw van deze woningen. 20 tot 22 weken later waren de woningen gereed.

De kopers laten deze woning bouwen op een kavel die zij zelf aankocht hebben bij de gemeente. Vervolgens zijn ze gezamenlijk op zoek gegaan naar een passende twee-onder-een-kapwoning. Bij Accent Bouw Wonen vonden ze in het twee-onder-een-kapmodel Grutto het huis en de bouwer. Het was mogelijk om het standaard model naar wens van de kopers op een aantal punten aan te passen. Samen met onze architect hebben de bewoners hun droomwoning getekend.

Zodra Accent Bouw Wonen met de opdrachtgevers tot overeenstemming is gekomen vraagt de architect de bouwvergunning aan. Een woning moet voldoen aan het plaatselijk geldende beeldkwaliteitsplan. Denk hierbij aan kleurgebruik, vorm en maatvoering. In dit traject moet er nauw gecommuniceerd worden met de kopers. Wanneer de vergunningen en alle andere zaken gereed zijn, wordt de bouw van de woning ingepland. De bouwafdeling onder aanvoering van Jan Kemkers realiseren de woningen uit het woningbouwprogramma.

Wilt u ook bouwen in Borger? Dat kan! Er zijn nog particuliere bouwkavels beschikbaar.  Accent Bouw Wonen B.V. heeft tien verschillende woningen in het woningbouwprogramma. Zes vrijstaande woningen en vier  halfvrijstaande woningen. Deze modellen kunnen gerealiseerd worden in Borger.

Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

nieuwbouwborger

# Nieuwbouw Borger

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

Geschikt voor Nieuwbouw in Borger