Nieuwbouw gemeente Emmen

Nieuwbouw Emmen: Accent Bouw Wonen B.V. bouwt woningen op verschillende nieuwbouwprojecten in de gemeente Emmen. Voor onder andere nieuwbouwprojecten Delftlanden, Oude Meerdijk, Emmer Compascuum, Barger Compascuum, Emmermeer, Nieuw Weerdinge, Nieuw Schoonebeek, Zwartemeer en Klazienaveen in de gemeente Emmen heeft Accent Bouw Wonen passende woningen. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen.

Beschikbare bouwkavels in de gemeente Emmen

De gemeente Emmen heeft een aantal nieuwbouwprojecten ontwikkeld, waarbij de consument zelf een bouwkavel kan kopen. De grootste nieuwbouwlocatie is de Delftlanden in Emmen. De consument kan er voor kiezen om eerst een optie op een kavel te nemen om vervolgens wanneer de financiën rond zijn de kavel te kopen. Een eigen bouwkavel geeft de koper de vrijheid om in eigen beheer een woning te bouwen. Op deze manier kan de koper een woning realiseren volledig naar eigen smaak. Bovendien is bouwen in eigen beheer bouwen via ons concept vaak goedkoper dan projectbouw. De gemeente Emmen geeft in fases bouwkavels uit van het onder andere het nieuwbouwproject Delftlanden in Emmen. Op bouwgrond in de verschillende nieuwbouwprojecten in de gemeente Emmen kunnen vrijstaande woningen en twee-onder-een kapwoningen gebouwd worden. Accent Bouw Wonen heeft voor deze nieuwbouwlocaties passende woningen.

Woningen geschikt voor nieuwbouwprojecten in de gemeente Emmen

Accent Bouw Wonen heeft 16 fraaie modelwoningen geschikt voor bouwgrond in de gemeente Emmen en de omgeving. Tien vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Modelwoningen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien is bij ons maatwerk woningbouwprogramma er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Voor een scherpe prijs tegen zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw huis.

Bekijk hieronder onze modelwoningen  geschikt voor bouwgrond en nieuwbouwprojecten in de gemeente Emmen.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Emmen

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in de gemeente Emmen

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’