Realisatie model Patrijs op nieuwbouwlocatie Woellust in Wildervank

NIEUWBOUW WILDERVANK: Voor particuliere opdrachtgevers gaat Accent Bouw Wonen B.V. een prachtige woning realiseren. Het vrijstaande model Patrijs wordt gebouwd op nieuwbouwplan Woellust in Wildervank.  13 maart zijn we begonnen met de bouw van deze woning. 18 tot 20 weken later is de woning gereed.

Het vrijstaande model Patrijs bouwen we op particuliere bouwgrond in Wildervank. De opdrachtgever heeft zelf een stuk grond aangekocht van de gemeente Veendam. In de zoektocht naar een nieuwbouwwoning kwamen ze bij Accent Bouw Wonen terecht. Na een geheel vrijblijvend informatief gesprek werd al snel een (gratis) offerte uitgebracht. Uiteindelijk vonden ze in Accent Bouw Wonen B.V. de juiste bouwer en de realisatie is een feit.

Wilt u ook bouwen op nieuwbouwlocatie Woellust in Wildervank? Dat kan! Er zijn nog particuliere bouwkavels beschikbaar.  Accent Bouw Wonen B.V. heeft tien verschillende woningen in het woningbouwprogramma. Zes vrijstaande woningen en vier  halfvrijstaande woningen. Deze modellen kunnen gerealiseerd worden op nieuwbouwlocatie Woellust in Wildervank.

Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

# Nieuwbouw Wildervank

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

Geschikt voor Nieuwbouw in Wildervank