Op de Delftlanden (Emmen) wordt weer gebouwd!

NIEUWBOUW EMMEN DELFTLANDEN: het is een tijd stil geweest op het nieuwbouwproject de Delftlanden in Emmen, maar daar is nu een einde aan gekomen! Accent Bouw Wonen B.V. is tot overeenstemming gekomen om op de Delftlanden het vrijstaande model Specht te realiseren voor particuliere opdrachtgevers. We verwachten in medio mei 2017 te starten. 18 weken later wordt het huis opgeleverd.

Het vrijstaande model Specht bouwen we op particuliere bouwgrond. De kopers hebben zelf een stuk grond van de gemeente Emmen aangekocht. In de zoektocht naar de juiste woning kwamen ze bij Accent Bouw Wonen terecht. Na een vrijblijvend gesprek en het uitbrengen van een gratis offerte vonden ze in Accent Bouw Wonen B.V. de juiste bouwer en de realisatie is een feit.

Accent Bouw Wonen B.V. heeft tien verschillende woningen in zijn woningbouwprogramma. Zes vrijstaande woningen en vier  twee-onder-een-kapwoningen. Deze modellen kunnen o.a. gerealiseerd worden op de Delftlanden.

Wij kunnen bouwen op alle geschikte kavels in Emmen en op nieuwbouwlocatie de Delftlanden. Heeft u een bouwkavel gevonden  of een bouwkavel op het oog? En zoekt u nog een geschikte woning? Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

nieuwbouw emmen delftlanden

# Nieuwbouw Emmen Delftlanden

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen