Realisatie vrijstaande woning model Nachtegaal in Ruinerwold

RUINERWOLD: Accent Bouw Wonen is tot overeenstemming met de opdrachtgevers gekomen om een vrijstaande woning te bouwen in Ruinerwold. Gelegen tussen het Drentse Meppel en Hoogeveen.  Met de bouw van het vrijstaande model Nachtegaal is 18 juli 2016 gestart. 18 weken later is het huis gereed.

De kopers bezitten zelf bouwgrond op een bedrijventerrein en hebben Accent Bouw Wonen vervolgens benaderd. Ze hadden op www.accentbouwwonen.nl het vrijstaande model Nachtegaal gevonden. Aan de hand van een informatief vrijblijvend gesprek hebben de kopers dezelfde dag richtprijs ontvangen. Later wanneer de bouwplannen concreter waren geworden is er een officiële offerte uitgebracht. Deze is getekend en de realisatie is een feit.

Zodra Accent Bouw Wonen met de opdracht tot overeenstemming is gekomen vraagt de architect de bouwvergunning aan. Een woning moet voldoen aan het plaatselijk geldende beeldkwaliteitsplan. Denk hierbij aan kleurgebruik en maatvoering. In dit traject moet er nauw gecommuniceerd worden met de koper. Wanneer de vergunningen en alle andere zaken geregeld zijn, wordt de bouw van de woning ingepland. 18 juni 2016 zijn we begonnen met het bouwen van deze woning. De bouwafdeling onder aanvoering van Jan Kemkers realiseren de woningen uit het woningbouwprogramma.

Wij kunnen bouwen op alle geschikte kavels in Ruinerwold en omgeving (Hoogeveen, Meppel). Heeft u een bouwkavel gevonden of een op het oog? En zoekt u nog een geschikte woning? Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

nieuwbouw koekange

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen