Nieuwbouw model patrijs Ossenhaar, Coevorden

NIEUWBOUW COEVORDEN OSSENHAAR: In het Drentse Coevorden bouwt Accent Bouw Wonen een ruime vrijstaande woning. Op het nieuwbouwplan Ossenhaar wordt het vrijstaande model Patrijs binnen 18 tot 20 weken gerealiseerd. 12 september 2016 is gestart met de bouw van dit huis.

Accent Bouw Wonen realiseert woningen op bouwkavels die particulieren zelf aankopen bij gemeentes of andere grondbezitters. Ook in Coevorden heeft de opdrachtgevers zelf grond aangekocht. Vervolgens vond die na het uitbrengen van een duidelijke offerte en intensief klantcontact in Accent Bouw Wonen een geschikte bouwer.

Na overeenstemming vraagt de vaste architect van Accent Bouw Wonen de bouwvergunning aan. De woning moet voldoen aan het geldende beeldkwaliteitsplan van Ossenhaar, Coevorden. Denk hierbij aan kleurgebruik en maatvoering. In dit traject wordt er nauw gecommuniceerd met de koper. Wanneer de vergunningen en alle andere zaken geregeld zijn, wordt de bouw van de woning ingepland. 12 september 2016 zijn we begonnen met het bouwen van deze woning. De bouwafdeling onder aanvoering van Jan Kemkers realiseren de woningen uit het woningbouwprogramma.

Wij kunnen bouwen op alle geschikte kavels in Klazienaveen in omstreken. Heeft u een bouwkavel gevonden  of een op het oog? En zoekt u nog een geschikte woning? Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

nieuwbouw coevorden ossenhaar

# NIEUWBOUW COEVORDEN OSSENHAAR

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen