Start 2-onder-1-kap woning Reitdiep (Groningen)

NIEUWBOUW GRONINGEN REITDIEP: Accent Bouw Wonen B.V. heeft een overeenstemming bereikt met twee gezinnen voor het bouwen van een twee-onder-een-kapwoning op nieuwbouwlocatie Reitdiep in Groningen. Het twee-onder-een-kapmodel ijsvogel zal daar worden gerealiseerd. Medio 2016 wordt er gestart met de bouw en 18 weken later is het huis gereed.

De kopers laten deze woning bouwen op een kavel die zij zelf aankocht hebben bij de gemeente Groningen. Vervolgens zijn ze gezamenlijk op zoek gegaan naar een passende twee-onder-een-kapwoning. Bij Accent Bouw Wonen vonden ze in het twee-onder-een-kapmodel ijsvogel het huis en de bouwer. Het was mogelijk om het standaard model naar wens van de kopers op een aantal punten aan te passen. Samen met onze architect hebben de bewoners hun gewenste woning getekend.

Zodra Accent Bouw Wonen met de opdrachtgevers tot overeenstemming is gekomen vraagt de architect de bouwvergunning aan. Een woning moet voldoen aan het plaatselijk geldende beeldkwaliteitsplan. Denk hierbij aan kleurgebruik en maatvoering. In dit traject moet er nauw gecommuniceerd worden met de kopers. Wanneer de vergunningen en alle andere zaken gereed zijn, wordt de bouw van de woning ingepland. De bouwafdeling onder aanvoering van Jan Kemkers realiseren de woningen uit het woningbouwprogramma.

UPDATE: Er is een overstemming bereikt om nog een tweetal halfvrijstaande woningen op nieuwbouwlocatie Reitdiep Groningen te realiseren. 

Wij kunnen bouwen op alle geschikte kavels op Reitdiep Groningen, maar ook op andere nieuwbouwlocaties in Groningen. Heeft u een bouwkavel gevonden  of een op het oog? En zoekt u nog een geschikte woning? Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

twee onder een kap woning ijsvogel

# Nieuwbouw Groningen Reitdiep

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen