Nieuwbouw Hoogezand (Julianapark); realisatie 3 vrijstaande woningen

NIEUWBOUW HOOGEZAND JULIANAPARK: Voor de opdrachtgever gaat Accent Bouw Wonen een vrijstaande woning bouwen. Het vrijstaande model Specht wordt in het Groningse Hoogezand gerealiseerd, in nieuwbouwlocatie Julianapark. 18 oktober 2016 is de schep eerste de grond ingegaan. 18 tot 20 weken later wordt het huis opgeleverd.

UPDATE (9-5-’18): april 2018 hebben we nog een woning in nieuwbouwlocatie Julianapark opgeleverd, wederom het model Specht. We zijn op dit moment – ook in Julianapark – het model Patrijs aan het realiseren.

Het vrijstaande huis bouwen we op particuliere bouwgrond. De kopers hebben zelf een stuk grond weten te bemachtigen op nieuwbouwlocatie Julianapark in Hoogezand. Vervolgens gingen ze op zoek naar een passende woning en een geschikte bouwer. Accent Bouw Wonen heeft tien verschillende woningen. Zes vrijstaande woningen en vier twee-onder-een-kapmodellen. Het vrijstaande model Specht sprak de opdrachtgever het meeste aan. Na een informatief vrijblijvend gesprek is er een offerte uitgebracht. Uiteindelijk vond de koper in Accent Bouw Wonen de geschikte woning en bouwer en de realisatie is een feit.

Zodra de aannemingsovereenkomst is getekend vraagt onze architect de bouwvergunning aan. Een woning moet voldoen aan het plaatselijk geldende beeldkwaliteitsplan. Denk hierbij aan kleurgebruik en maatvoering. In dit traject wordt er nauw gecommuniceerd met de koper. Wanneer de vergunningen en alle andere zaken geregeld zijn, wordt de bouw van de woning ingepland. 18 oktober 2016 zijn we begonnen met het bouwen van deze woning. De bouwafdeling onder aanvoering van Jan Kemkers realiseren de woningen uit het woningbouwprogramma.

Wij kunnen bouwen op alle geschikte kavels in Hoogezand en onder andere op bouwkavels in nieuwbouwlocatie Julianapark. Heeft u een bouwkavel gevonden of een bouwkavel op het oog? En zoekt u nog een geschikte woning?

Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

nieuwbouw hoogezand julianapark

# Nieuwbouw Hoogezand Julianapark

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

mogelijk geschikt voor nieuwbouwprojecten in Hoogezand