Nieuwbouw Hardenberg – Marslanden

Nieuwbouw Hardenberg: Marslanden is een ruim opgezette woonwijk in Hardenberg met woningen op royale kavels. Je woont er in een complete, eigentijdse en veelzijdige wijk. In de directe omgeving van veel groen en water. Marslanden is opgezet in drie deelgebieden; Marshoogte, Havezate Es en de Cirkel.  Het nieuwe woongebied ‘De Cirkel’ is al klaar. Nu volgt het deelgebied Marshoogte. Hier komt in 2021 ruimte voor nieuwe woningen.
Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor de deelgebieden in Marslanden te Hardenberg. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen.

Beschikbare bouwkavels in Hardenberg

De gemeente Hardenberg heeft nieuwbouwlocatie Marslanden in de gelijknamige plaats ontwikkeld. Hier kan de consument zelf een bouwkavels kopen.  De consument kan er voor kiezen om eerst een optie op een kavel te nemen om vervolgens wanneer de financiën rond zijn de kavel aan te kopen. Een eigen bouwkavel geeft de koper de vrijheid om in eigen beheer een woning te bouwen. Op deze manier kan de koper een woning realiseren volledig naar eigen smaak. Bovendien is bouwen in eigen beheer bouwen via ons concept vaak goedkoper dan projectbouw. De gemeente Hardenberg geeft in fases bouwkavels uit van het onder andere het nieuwbouwproject Marslanden in Hardenberg. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in de Marslanden.

Woningen geschikt voor nieuwbouwproject Marslanden

Accent Bouw Wonen heeft 16 fraaie modelwoningen geschikt voor bouwgrond in Hardenberg – Marslanden. Tien vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Onze modellen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien hebben wij een maatwerk woningbouwprogramma daardoor is er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Voor een scherpe prijs tegen zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw huis.

Bekijk hieronder onze modelwoningen  geschikt voor bouwgrond en nieuwbouwprojecten in Hardenberg.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Hardenberg

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in de gemeente Hardenberg

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’