Nieuwbouw vrijstaande woning Hoogeveen (Kloostertuin)

NIEUWBOUW HOOGEVEEN KLOOSTERTUIN: We zijn met particuliere opdrachtgevers tot overeenstemming gekomen om een in  het centrum van Hoogeveen te gaan bouwen. Het vrijstaande model Patrijs (zadeldak uitvoering) wordt gerealiseerd op nieuwbouwlocatie Kloostertuin in Hoogeveen. Medio maart starten we met de bouw. 18 weken later wordt de woning opgeleverd.

Nadat de kopers een zelf optie hadden genomen op de bouwkavel, kwamen ze in contact met Accent Bouw Wonen. Wij hebben zes vrijstaande modellen en vier halfvrijstaande modellen (2-onder-1-kap) in het woningbouwprogramma. Het vrijstaande model patrijs sprong het meeste in het oog. Dit model is te bouwen net als het vrijstaande model Specht,  met zowel met een stolpdak als met een zadeldak. Na een gratis  informatief vrijblijvend gesprek met onze woningbouwspecialist, werd er al snel een offerte uitgebracht. Uiteindelijk vond de koper in Accent Bouw Wonen B.V. de geschikte woning en bouwer en de realisatie is een feit.

Zodra de aannemingsovereenkomst is getekend vraagt onze architect de bouwvergunning aan. Een woning moet voldoen aan het plaatselijk geldende beeldkwaliteitsplan. Denk hierbij aan kleurgebruik en maatvoering. In dit traject wordt er nauw gecommuniceerd met de koper. Wanneer de vergunningen en alle andere zaken geregeld zijn, wordt de bouw van de woning ingepland. Medio maart beginnen we met het bouwen van deze woning. De bouwafdeling onder aanvoering van Jan Kemkers realiseren de woningen uit het woningbouwprogramma.

Wij kunnen onze woningen bouwen op alle geschikte bouwkavels in Hoogeveen. Heeft u een bouwkavel gevonden  of heeft u een bouwkavel op het oog? En zoekt u nog een geschikte woning? Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

nieuwbouw hoogeveen kloostertuin

# Nieuwbouw Hoogeveen Kloostertuin

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen