Realisatie model Nachtegaal op nieuwbouwlocatie Nagtegeal in Beilen

NIEUWBOUW BEILEN: Voor particuliere opdrachtgevers gaat Accent Bouw Wonen B.V. een woning realiseren. Het vrijstaande model Nachtegaal wordt gebouwd op nieuwbouwplan Nagtegael in Beilen. Een Nachtegaal op nieuwbouwlocatie Nagtegeal. Dat kan haast geen toeval zijn! Medio April 2017 starten we met de bouw. 18 weken later is de woning gereed.

Accent Bouw Wonen B.V. bouwt voornamelijk voor particulieren op particuliere bouwkavels. Dan kopen opdrachtgevers zelf de bouwgrond aan bij gemeente of een andere partij. Dit geeft de particulier de vrijheid om een woning in eigen beheer te laten bouwen. Bovendien is dit ook de voordeligste manier om een woning te realiseren. De toekomstige bewoners van deze fraaie woning hebben ook deze weg bewandeld.

Nadat ze een optie op de bouwkavel namen, zijn ze in contact gekomen met Accent Bouw Wonen. Van de tien modellen sprak het vrijstaande model Nachtegaal ze het meeste aan. Aan de hand van een gratis informatief vrijblijvend gesprek hebben de kopers dezelfde dag nog een richtprijs ontvangen. Later wanneer de bouwplannen concreter waren geworden is er een officiële offerte uitgebracht. Deze is akkoord bevonden en de realisatie is een feit.

Wij kunnen bouwen op alle geschikte kavels in Beilen en omstreken. Heeft u een bouwkavel gevonden  of een op het oog? En zoekt u nog een geschikte woning? Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

nieuwbouw beilen

# Nieuwbouw Beilen

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

Geschikt voor Nieuwbouw in Beilen