Nieuwbouw model Patrijs in Hengelo

NIEUWBOUW HENGELO: Voor particuliere opdrachtgevers gaat Accent Bouw Wonen B.V. een prachtige woning realiseren. Het vrijstaande model Patrijs wordt gebouwd op nieuwbouwplan “Het Broek”  in Hengelo.  Medio juli zijn we begonnen met de bouw van deze woning. 18 tot 20 weken later wordt het huis opgeleverd.

Het vrijstaande model Patrijs bouwen we op particuliere bouwgrond in Hengelo. De opdrachtgever heeft een bouwkavel onder optie genomen bij de gemeente Hengelo. Een optie op een bouwkavel geeft de consument de ruimte om zonder een hoog financieel risico te lopen de haalbaarheid van nieuwbouw in kaart te brengen. Deze tijd hebben ze benut om alles in kaart te brengen; het vinden van een woning en een aannemer. In die zoektocht kwamen ze bij Accent Bouw Wonen B.V. terecht. Na een geheel vrijblijvend informatief gesprek werd al snel kosteloos een offerte uitgebracht. Uiteindelijk vonden ze in Accent Bouw Wonen B.V. de juiste bouwer en het huis en nu is de realisatie een feit.

Wilt u ook bouwen in Hengelo? Dat kan! Er zijn nog particuliere bouwkavels beschikbaar in Hengelo.  Accent Bouw Wonen B.V. heeft tien verschillende woningen in het woningbouwprogramma. Zes vrijstaande woningen en vier  halfvrijstaande woningen. Deze modellen kunnen mogelijk gerealiseerd worden op nieuwbouwlocaties en andere vrije kavels in Hengelo en omstreken.

Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

nieuwbouw hengelo

# Nieuwbouw Hengelo

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

Geschikt voor Nieuwbouw in Hengelo