Nieuwbouw Groningen Reitdiep fase 3; realisatie 8 woningen

NIEUWBOUW GRONINGEN REITDIEP FASE 3: De gemeente Groningen heeft opnieuw vrije kavels uitgegeven binnen nieuwbouwlocatie Reitdiep. In fase 3 van de wijk Reitdiep zijn zowel vrijstaande als halfvrijstaande kavels beschikbaar gesteld voor particulieren (zelfbouw). Accent Bouw Wonen B.V. bouwde op de voorgaande fase, 5 woningen en in Reitdiep fase 3 worden er 8 woningen gerealiseerd. 6 halfvrijstaande woningen (twee onder een kap) en 2 vrijstaande woningen. Het gaat om de modellen ijsvogel, Grutto, Specht en Nachtegaal. Medio november 2018 start de bouw.

Na de kavelverloting van Groningen Reitdiep fase 3 gingen de gelukkigen die ingeloot waren concreet nadenken wat ze wilde bouwen en met wie. Er zijn verschillende opties qua nieuwbouw. 8 opdrachtgevers kozen voor een model uit het woningbouwprogramma van Accent Bouw Wonen B.V.. Deze zogenaamde cataloguswoningen zijn een stuk goedkoper dan compleet maatwerk. Bovendien zijn deze woningen nog op talloze punten aan te passen, zodat elke woning weer uniek wordt (maatwerk woningbouwprogramma). Daarnaast is de kwaliteit van de woning hoger, omdat de woningen al vaker gebouwd zijn (geen kinderziektes).

Zodra het met de opdrachtgevers rond was ging de architect bezig met de vergunning. De opdrachtgevers krijgen op basis van de offerte/aannemingsovereenkomst het eerste schetsontwerp aangeboden. Na goedkeuring van de opdrachtgever wordt de tekening ingediend bij de welstandscommissie. Wanneer de welstand akkoord is worden de technische stukken in orde gemaakt voor de algehele omgevingsvergunning. Zodra de gemeente de omgevingsvergunning verstrekt, wordt de bouw definitief ingepland. In dit geval medio november 2018.

Wilt u ook bouwen in Groningen of omstreken? Informeer dan bij de gemeente of andere kavelverstrekkers of er nog bouwgrond beschikbaar is. Accent Bouw Wonen B.V. heeft tien verschillende woningen in het woningbouwprogramma. Zes vrijstaande woningen en vier halfvrijstaande woningen. Deze modellen kunnen gerealiseerd worden op bouwkavels in Groningen of ergens anders.

Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

# Nieuwbouw Groningen Reitdiep

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

Geschikt voor Nieuwbouw in Groningen