Woningen voor twee-onder-een-kap kavels in Delftlanden Emmen

NIEUWBOUW EMMEN: De gemeente Emmen heeft nieuwbouwlocatie Delftlanden aangepast. Voorheen was er enkel nog plek voor vrijstaande woningen. Met deze aanpassing zijn per direct vrije twee-onder-een-kap kavels beschikbaar gesteld voor particulieren. Dit betreft de “Rietgoornzoom”. Accent Bouw Wonen B.V. heeft verschillende modellen in het woningbouwprogramma die geschikt zijn voor deze vrije bouwkavels.

Aan de Rietgoornzoom in Emmen (Delftlanden) zijn 6 halfvrijstaande kavels beschikbaar gesteld.  Als consument heeft u de mogelijkheid om via de gemeente Emmen een bouwkavel onder optie te nemen. Dat geeft de mogelijkheid om u vrijblijvend te oriënteren wat en met wie ik wilt gaan bouwen. Onze zogenaamde cataloguswoningen zijn geschikt voor deze bouwkavels en zijn een stuk goedkoper dan compleet maatwerk. Bovendien zijn deze woningen nog op talloze punten aan te passen, zodat elke woning weer uniek wordt (maatwerk woningbouwprogramma). Daarnaast is de kwaliteit van de woning hoger, omdat deze woningen al vaker gebouwd zijn. De zogenaamde kinderziektes zijn er uit.

Wilt u ook bouwen op een twee-onder-een-kap kavel in de Delftlanden of op een andere nieuwbouwlocatie in Emmen? Dat kan! Informeer bij de gemeente welke bouwkavels er nog beschikbaar zijn. Accent Bouw Wonen B.V. heeft tien verschillende woningen in het woningbouwprogramma. Zes vrijstaande woningen en vier halfvrijstaande woningen. Deze modellen kunnen gerealiseerd worden op bouwkavels in Emmen of ergens anders.

Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

# Nieuwbouw Emmen

Twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen

Geschikt voor de Delftlanden in Emmen