Nieuwbouw Zwolle – Stadshagen

Nieuwbouw Zwolle Stadshagen: Inmiddels is de nieuwbouwlocatie Stadshagen in de loop der jaren uitgegroeid tot een zeer complete en gezellige wijk met alle voorzieningen. En dat allemaal bij de mooie Hanzestad Zwolle. Het woningaanbod in Stadshagen is ongekend veelzijdig. Van appartement tot vrijstaande villa; in Stadshagen voelt écht iedereen zich thuis. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor stadshagen in Zwolle. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen.

Beschikbare bouwkavels in Zwolle Stadshagen

In de nieuwbouwwijk Stadshagen wordt constant gebouw. Van appartementen tot riante villa’s. Stadshagen is verreweg de grootste nieuwbouwlocatie van Zwolle. Zodoende is dit nieuwbouwplan opgedeeld in verschillende buurten: De Tippe, Breecamp, Wekeren, Frankhuis en Breezicht. Er is projectbouw maar er zijn ook zelfbouw kavels. Met zelfbouw kavel heeft de particulier de kans om een woning te bouwen in eigen beheer.
Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in de verschillende buurt in Stadshagen.

Woningen geschikt voor nieuwbouwproject  Stadshagen

Accent Bouw Wonen heeft 16 fraaie woningen geschikt voor bouwgrond in Zwolle Stadshagen. Tien vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Onze modellen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien hebben wij een maatwerk woningbouwprogramma daardoor is er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Voor een scherpe prijs tegen zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw unieke huis.

Bekijk hieronder onze woningen  geschikt voor bouwgrond en nieuwbouwprojecten in Zwolle.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Zwolle

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in Zwolle

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’