Nieuwbouw Zuidlaren

NIEUWBOUW ZUIDLAREN: Accent Bouw Wonen B.V. bouwt woningen op beschikbare bouwgrond in Zuidlaren. Voor de vrije kavels in Zuidlaren en omstreken heeft Accent Bouw Wonen passende woningen. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen. Zowel vrijstaand als twee-onder-een-kap woningen.

Woningen voor bouwgrond in Zuidlaren

Accent Bouw Wonen heeft een tiental fraaie modelwoningen mogelijk geschikt voor bouwgrond in Zuidlaren en/of omgeving. Zes vrijstaande woningen en vier twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Modelwoningen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien is bij ons maatwerk woningbouwprogramma er nog veel maatwerk mogelijk, zodat er altijd weer een unieke woning gerealiseerd wordt.

Wij kunnen bouwen op alle geschikte bouwkavels in zuidlaren. Heeft u een bouwkavel gevonden  of een op het oog? En zoekt u nog een geschikte woning? Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Zuidlaren

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in Zuidlaren

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’