Accentwoningen voor Nieuwbouw Zuidhorn

NIEUWBOUW ZUIDHORN: Op ongeveer een kwartiertje rijden van de stad Groningen bevindt zich het dorp Zuidhorn. Voor veel mensen een goed alternatief voor het drukke Groningen. De gemeente Zuidhorn heeft daar goed op ingespeeld door veel bouwgrond te ontwikkelen. Accent Bouw Wonen B.V. is ook actief in Zuidhorn met zijn zogenaamde cataloguswoningen, geschikt voor nieuwbouw in Zuidhorn.

Beschikbare bouwkavels in Zuidhorn

De bekendste nieuwbouwlocaties in Zuidhorn zijn De Oostergast en Noorderlicht. Particulieren hebben de mogelijkheid om zelf een bouwkavel te kopen en een woning in eigen beheer te laten bouwen. Voor particuliere bouwkavels  in Zuidhorn heeft Accent Bouw Wonen B.V. geschikte woningen, zowel vrijstaande als twee-onder-een-kap-woningen.

Woningen voor nieuwbouw Zuidhorn

Accent Bouw Wonen heeft een tiental modelwoningen die op particuliere kavels gebouwd kunnen worden. Zes vrijstaande modellen en vier twee-onder-een-kap-woningen. Door een uitgekiend systeem realiseren wij onze woning voor een scherpe prijs met en zeer hoge kwaliteit.

Bekijk hieronder onze modelwoningen, mogelijk geschikt voor de nieuwbouwprojecten in Zuidhorn Groningen.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Zuidhorn

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouw Zuidhorn Groningen

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’