Nieuwbouw Westerhaar

Nieuwbouw Westerhaar: De gemeente Twenterand heeft verschillende nieuwbouwlocatie’s ontwikkeld, waaronder het nieuwbouwplan Kruidenwijk in Westerhaar. Aan de westkant van de Hoofdweg in Westerhaar ligt Kruidenwijk, de jongste woonwijk van Westerhaar. Kruidenwijk is een groen opgezet nieuwbouwplan waar het mooi en prettig wonen is en u alle voorzieningen bij de hand heeft.
Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor de locatie Kruidenwijk in Westerhaar. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen.

Beschikbare bouwkavels in Westerhaar

In Westerhaar heeft de gemeente Twenterand het nieuwbouwproject. Kruidentuin ontwikkeld. Hier kan de consument zelf een bouwkavel kopen. Een eigen bouwkavel geeft de u de vrijheid om in eigen beheer een woning te bouwen. Op deze manier kan u een woning realiseren volledig naar eigen smaak. Bovendien is bouwen in eigen beheer bouwen via ons concept vaak goedkoper dan projectbouw. De gemeente Twenterand geeft in fases bouwkavels uit van het onder andere het nieuwbouwproject Kruidentuin in Westerhaar. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in Westerhaar.

Woningen geschikt voor Kruidentuin in Westerhaar

Accent Bouw Wonen heeft 14 fraaie modelwoningen geschikt voor bouwgrond in Westerhaar. Acht vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Onze modellen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien hebben wij een maatwerk woningbouwprogramma daardoor is er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Voor een scherpe prijs tegen zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw huis.

Bekijk hieronder onze modelwoningen  geschikt voor bouwgrond en nieuwbouwprojecten in Westerhaar.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Westerhaar

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in Westerhaar

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’