Nieuwbouw Veendam

Nieuwbouw Veendam: De gemeente Veendam heeft een aantal mooie nieuwbouwlocaties ontwikkeld. Genaamd Buitenwoel, Golfeiland, Bastioneiland en Dijkeneiland. Op deze locaties hebben particulieren de kans om in eigen beheer een huis te laten bouwen. Accent Bouw Wonen heeft voor deze zogenaamde zelfbouwkavels passende woningen. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen.

Beschikbare bouwkavels in Veendam

De gemeente Veendam heeft een aantal nieuwbouwprojecten ontwikkeld, waarbij de consument zelf een bouwkavel kan kopen. De consument kan er voor kiezen om eerst een optie op een kavel te nemen om vervolgens wanneer de financiën rond zijn de kavel te kopen. Een eigen bouwkavel geeft de koper de vrijheid om in eigen beheer een woning te bouwen. Op deze manier kan de koper een woning realiseren volledig naar eigen smaak. Bovendien is bouwen in eigen beheer bouwen via ons concept vaak goedkoper dan projectbouw. De gemeente Veendam geeft in fases bouwkavels uit van de woongebieden Buitenwoel, Golfeiland, Bastioneiland en Dijkeneiland. Op bouwgrond in deze verschillende gebieden in Veendam kunnen vrijstaande woningen en twee-onder-een kapwoningen gebouwd worden. Accent Bouw Wonen heeft voor deze nieuwbouwlocaties passende woningen.

Woningen geschikt voor nieuwbouwprojecten in Veendam

Accent Bouw Wonen heeft 16 fraaie modelwoningen geschikt voor bouwgrond in de Veendam en de omgeving. Tien vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Modelwoningen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien is bij ons maatwerk woningbouwprogramma er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Voor een scherpe prijs tegen zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw huis.

Bekijk hieronder onze modelwoningen  geschikt voor bouwgrond en nieuwbouwprojecten in de gemeente Veendam.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Veendam

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in de gemeente Veendam

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’