Nieuwbouw Steenwijk Landgoed De Woldberg

Nieuwbouw Steenwijk Landgoed De Woldberg: Binnen handbereik van vestingstad Steenwijk bevind zijn het natuurrijke nieuwbouwplan Landgoed De Woldberg. Nieuwbouwlocatie Landgoed De Woldberg kenmerkt zich door natuurschoon, water, vrijheid en bereikbaarheid. Fietsen, varen, wandelen en vissen kan rondom Landgoed De Woldberg of in de nabij gelegen natuurgebieden, zoals de Weerribben- Wieden en de Wolden. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in deze nieuwbouwlocatie vlakbij Steenwijk. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen.

Beschikbare bouwkavels in Steenwijk Landgoed de Woldberg

In de gemeente Steenwijkerland zijn een aantal nieuwbouwprojecten ontwikkeld waarbij de consumenten zelf een bouwkavel kunnen kopen. Waaronder het natuurrijke Landgoed de Woldberg. Hier kan de consument er voor kiezen om een optie op een kavel te nemen om vervolgens wanneer de financiën rond zijn de kavel te kopen. Een eigen bouwkavel geeft de koper de vrijheid om in eigen beheer een woning te bouwen. Op deze manier kan de koper een woning realiseren volledig naar eigen smaak. Bovendien is bouwen in eigen beheer bouwen via ons concept vaak goedkoper dan projectbouw. Project Landgoed de Woldberg geeft in fases bouwkavels uit. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in Landgoed de Woldberg.

Woningen voor nieuwbouwproject Landgoed de Woldberg

Accent Bouw Wonen heeft 16 fraaie modelwoningen geschikt voor bouwgrond in Steenwijk Landgoed de Woldberg. Tien vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Onze modellen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien hebben wij een maatwerk woningbouwprogramma daardoor is er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Voor een scherpe prijs tegen zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw huis.

Bekijk hieronder onze modelwoningen  geschikt voor bouwgrond in Steenwijk Landgoed de Woldberg.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Steenwijk

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in de Steenwijk

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’