Nieuwbouw Steenwijk Kornputkwartier

Nieuwbouw Steenwijk Kornputkwartier: In Steenwijk bevindt zich nieuwbouwlocatie Kornputkwartier. Vestingstad Steenwijk heeft een uitgebreid winkelaanbod, volop uitgaansmogelijkheden, theater en bioscoop, goede sportfaciliteiten en volop keus als het om zorg en onderwijs gaat. Door de ligging aan de A32 en met een intercitystation is Steenwijk uitstekend bereikbaar. Het Van den Kornputkwartier telt zo’n 400 huizen. Van vrijstaande woningen tot appartementen. Er zijn volop mogelijkheden om zelf te bouwen. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in deze nieuwbouwlocatie vlakbij Steenwijk. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen.

Beschikbare bouwkavels in Steenwijk Kornpuntkwartier

In de gemeente Steenwijkerland zijn een aantal nieuwbouwprojecten ontwikkeld waarbij de consumenten zelf een bouwkavel kunnen kopen. Waaronder de nieuwbouwlocatie Kornputkwartier. Hier kan de consument een optie op een kavel te nemen om vervolgens wanneer de financiën rond zijn de kavel aan te kopen. Een eigen bouwkavel geeft de koper de vrijheid om in eigen beheer een woning te bouwen. Op deze manier kan de koper een woning realiseren volledig naar eigen smaak. Bovendien is bouwen in eigen beheer bouwen via ons concept vaak goedkoper dan projectbouw. De gemeente Steenwijkerland geeft in fases de bouwkavels uit. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in Steenwijk Kornputkwartier.

Woningen voor nieuwbouwlocatie Kornputkwartier in Steenwijk

Accent Bouw Wonen heeft 16 fraaie modelwoningen geschikt voor bouwgrond in Steenwijk Kornputkwartier. Tien vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Onze modellen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien hebben wij een maatwerk woningbouwprogramma daardoor is er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Voor een scherpe prijs tegen zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw huis.

Bekijk hieronder onze modelwoningen  geschikt voor bouwgrond in Steenwijk Kornputkwartier.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Steenwijk

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in de Steenwijk

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’