Nieuwbouw Slagharen – Moeshoek

Nieuwbouw Slagharen: De gemeente Hardenberg heeft verschillende nieuwbouwlocatie’s ontwikkeld, waaronder het nieuwbouwplan Moeshoek in Slagharen. Woongebied Moeshoek ligt ten noordwesten van Slagharen tussen de bestaande woningbouw van Slagharen en de Weverijweg (rondweg). Moeshoek vormt een vanzelfsprekend onderdeel van Slagharen en de bebouwing sluit goed aan bij de naastgelegen woonbuurt.
Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor de locatie Moeshoek in Slagharen. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen.

Beschikbare bouwkavels in Slagharen

In Slagharen heeft de gemeente Hardenberg het nieuwbouwproject Moeshoek ontwikkeld. Hier kan de consument zelf een bouwkavel kopen. Een eigen bouwkavel geeft de u de vrijheid om in eigen beheer een woning te bouwen. Op deze manier kan u een woning realiseren volledig naar eigen smaak. Bovendien is bouwen in eigen beheer bouwen via ons concept vaak goedkoper dan projectbouw. De gemeente Hardenberg geeft in fases bouwkavels uit van het onder andere het nieuwbouwproject Moeshoek in Slagharen. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in Slagharen.

Woningen geschikt voor Moeshoek in Slagharen

Accent Bouw Wonen heeft 14 fraaie modelwoningen geschikt voor bouwgrond in Slagharen. Acht vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Onze modellen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien hebben wij een maatwerk woningbouwprogramma daardoor is er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Voor een scherpe prijs tegen zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw huis.

Bekijk hieronder onze modelwoningen  geschikt voor bouwgrond en nieuwbouwprojecten in Slagharen.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Slagharen

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in Slagharen

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’