Nieuwbouw Sibculo – ’t Refter

Nieuwbouw Sibculo: De gemeente Hardenberg heeft verschillende nieuwbouwlocatie’s ontwikkeld, waaronder het nieuwbouwplan ’t Refter in Sibculo. Woonwijk ’t Refter ligt aan de noordwestkant van Sibculo. Tegenover de Plashofstraat en langs de Gemeenteweg. In de 1e fase is plek voor maximaal 24 nieuwe woningen: 10 twee-onder-een-kapwoningen, 5 vrijstaande woningen, een blok van 4 rijwoningen voor sociale huur en een blok van 5 rijwoningen voor senioren. Accent Bouw Wonen heeft passende vrijstaande woningen en 2/1 kapwoningen voor de locatie ’t Refter in Sibculo. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen.

Beschikbare bouwkavels in Sibculo

In Sibculo heeft de gemeente Hardenberg het nieuwbouwproject ’t Refter ontwikkeld. Hier kan de consument zelf een bouwkavel kopen. Een eigen bouwkavel geeft de u de vrijheid om in eigen beheer een woning te bouwen. Op deze manier kan u een woning realiseren volledig naar eigen smaak. Bovendien is bouwen in eigen beheer bouwen via ons concept vaak goedkoper dan projectbouw. De gemeente Hardenberg geeft in fases bouwkavels uit van het onder andere het nieuwbouwproject ’t Refter in Sibculo. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in Sibculo.

Woningen geschikt voor ’t Refter in Sibculo

Accent Bouw Wonen heeft 14 fraaie modelwoningen geschikt voor bouwgrond in Sibculo. Acht vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Onze modellen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien hebben wij een maatwerk woningbouwprogramma daardoor is er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Voor een scherpe prijs tegen zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw huis.

Bekijk hieronder onze modelwoningen  geschikt voor bouwgrond en nieuwbouwprojecten in Sibculo.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Sibculo

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in Sibculo

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’