Nieuwbouw Roden

NIEUWBOUW RODEN: De gemeente Noordenveld heeft een bestemmingsplan ontwikkeld voor een nieuwe woonwijk aan de zuidkant van het dorp Roden. Op het nieuwe bouwplan Roderveld IV is plaats voor 159 woningen, waarvan er 35 vrije kavels beschikbaar zijn gesteld voor particulieren. Accent Bouw Wonen B.V. heeft fraaie modelwoningen die geschikt zijn voor deze vrije bouwkavels.

Vrije particuliere bouwkavels in Roden

Er zijn nog vrije kavels beschikbaar op het nieuwbouwplan Roderveld IV. Dit geeft de particulier nog steeds kans om een woning in eigen beheer te bouwen. Accent Bouw Wonen heeft verschillende woningen in het woningbouwprogramma die mogelijk gebouwd kunnen worden op vrije particuliere kavels in Roden.

Woningen voor nieuwbouw Roden

Accent Bouw Wonen heeft tien verschillende woningen in zijn woningbouwprogramma. Zes vrijstaande modellen en vier twee-onder-een-kap-woningen. Vanuit het basismodel kunnen de woningen op verschillende manieren aangepast worden. Ten eerste zodat het formaat en uitstraling van de woning bij u past, maar ook niet geheel onbelangrijk dat de welstand goedkeuring geeft op het ontwerp.

Bekijk hieronder onze modelwoningen, mogelijk geschikt voor Roderveld IV en andere vrije kavels.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# nieuwbouw Roden

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor vrije bouwkavels in Roden

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’