Nieuwbouw Ommen Haven Oost (in ontwikkeling)

Nieuwbouw Ommen: Haven Oost wordt een gezellige, bruisende en eigentijdse wijk,  dichtbij stadse voorzieningen. Haven Oost wordt een gemengd woon-en werkgebied met stadse kwaliteiten. Plek voor onder andere vrijstaande en twee-onder-een kapwonigen.
Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor Haven Oost in Ommen. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen.

Beschikbare bouwkavels in Ommen

De gemeente Ommen heeft het nieuwbouwplan Haven Oost in de gelijknamige plaats ontwikkeld. Hier komt wonen en werken bij elkaar middels woon- werkkavels. Een eigen bouwkavel geeft de koper de vrijheid om in eigen beheer een woning en werkplek te bouwen. Op deze manier kan de koper een woning realiseren volledig naar eigen smaak. Bovendien is bouwen in eigen beheer bouwen via ons concept vaak goedkoper dan projectbouw. De gemeente Ommen geeft in fases bouwkavels uit van het onder andere Haven Oost in Ommen. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in Haven Oost.

Woningen geschikt voor nieuwbouwproject Haven Oost

Accent Bouw Wonen heeft 14 fraaie modelwoningen geschikt voor bouwgrond in Ommen – De Haven Oost. Acht vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Onze modellen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien hebben wij een maatwerk woningbouwprogramma daardoor is er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Voor een scherpe prijs tegen zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw huis.

Bekijk hieronder onze modelwoningen  geschikt voor bouwgrond en nieuwbouwprojecten in Ommen.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Ommen Haven Oost

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in de gemeente Ommen

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’