Accent Bouw Wonen actief in Meppel

NIEUWBOUW MEPPELDe gemeente Meppel heeft op verschillende plaatsen bouwgrond ontwikkeld, geschikt voor woningbouw. Niet alleen projectontwikkelaar profiteren hiervan. Particulieren hebben ook de kans gekregen om bouwgrond te kopen middels een particuliere kaveluitgifte. Dit geeft de consument de mogelijkheid om een woning te bouwen in eigen beheer. Accent Bouw Wonen helpt mensen die een woning in eigen beheer willen laten bouwen.

Vrije Kavels in Meppel

In Meppel zijn nieuwbouwprojecten ontwikkeld waarbij particulieren ook aanspraak maken op een bouwkavel. Het bekendste nieuwbouwplan van dit moment in Meppel is de Nieuwveense Landen, maar in Nijeveen zijn ook beschikbare vrije kavels te koop voor particulieren. Accent Bouw Wonen heeft voor bouwgrond op Nieuwveense Landen en andere vrije bouwkavels passende woningen.

Woningen voor nieuwbouw Meppel

Accent Bouw Wonen heeft een tiental fraaie modelwoningen mogelijk geschikt voor bouwgrond in Meppel en/of omgeving. Zes vrijstaande woningen en vier twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Modelwoningen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien is bij ons maatwerk woningbouwprogramma er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Bekijk hieronder onze modelwoningen, mogelijk geschikt voor bouwgrond in Meppel.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Meppel

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in Meppel

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

Paulien & Frank LovesLieten het model Patrijs realiseren

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’

Familie TuinNog steeds blij met hun gerealiseerde woning