Nieuwbouw Meerstad Groningen

NIEUWBOUW MEERSTAD GRONINGEN: Accent Bouw Wonen B.V. bouwt woningen in verschillende nieuwbouwproject in Groningen, waaronder de mooie waterrijke nieuwbouwlocatie Meerstad.  De particuliere opdrachtgevers hebben zelf een bouwkavel kunnen kopen via bureau Meerstad en hebben Accent Bouw Wonen gevraagd om het model Merel te realiseren. Een prachtige ruimte 2/1 kapwoning met twee verdiepingen. Accent Bouw Wonen is al jaren lang actief in de provincie en stad Groningen. Na het verlenen van de bouwvergunning wordt een 2/1 kapwoning in ongeveer zes maanden gerealiseerd.

Zelfbouwkavels in Meerstad

De gemeente Groningen heeft in Meerstad locaties ontwikkeld waar particulieren zelf  een bouwkavel kunnen kopen. De zogenaamde zelfbouwkavels. Daarop kan een particulier eerst een optie nemen. Dat geeft de aspirant koper tijd om op zoek te gaan naar een woning, een bouwer en het in beeld brengen van het financiële plaatje. Wanneer dit geregeld is kan de bouwkavel aangekocht worden. Een eigen bouwkavel geeft de koper de vrijheid om een woning in eigen beheer te realiseren. Bovendien is bouwen in eigen beheer een via het concept van Accent Bouw Wonen meestal goedkoper dan een nieuwbouwwoning te kopen uit een project. In Meerstad kunnen onder andere vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen gebouwd worden. Accent Bouw Wonen B.V. heeft voor Meerstad geschikte woningen uit ons eigen woningbouwprogramma.

Woningen voor nieuwbouw Meerstad Groningen

Accent Bouw Wonen heeft over 16 verschillende woningen geschikt voor zelfbouwkavels in Meerstad Groningen. Tien vrijstaande woningen en zes twee-onder-een kapwoningen. Deze fraaie woningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Volgens een uitgekiend systeem kunnen wij onze woningen sneller, van een betere kwaliteit en goedkoper gebouwd. Onze cataloguswoningen zijn altijd goedkoper dan wanneer u een nieuwe “volledig maatwerk” woning laat tekenen door een architect en laat bouwen door een reguliere aannemer. Bij ons krijgt u zeker geen eenheidsworst aangezien onze woningen op heel veel punten nog is aan te passen. Op deze manier wordt er altijd weer een unieke woning gebouwd.

Bekijk hieronder onze modelwoningen geschikt voor Meerstad Groningen.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Meerstad Groningen

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor Meerstad Groningen

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’