Nieuwbouw Groningen – De Held III

NIEUWBOUW GRONINGEN DE HELD III: De gemeente Groningen heeft in de loop der jaren wijzigingen in het bestemmingsplan doorgevoerd en verschillende nieuwbouwprojecten ontwikkeld. Daar is onder andere nieuwbouwlocatie De Held III uitgekomen. Dit gebied ligt tussen de bestaande wijken De Held en Gravenburg. Hier zullen waarschijnlijk uiteenlopende projecten ontwikkeld worden. Van projectmatige bouw tot vrije kavels geschikt voor zelfbouw en bouwen in eigen beheer. De woningen van Accent Bouw Wonen B.V. zijn geschikt voor de meeste vrije bouwkavels in De Held III.

Beschikbare bouwkavels in Groningen – De Held III

De gemeente Groningen heeft een aantal nieuwbouwprojecten ontwikkeld waarbij de consument zelf een bouwkavel kan kopen. De Held III is daar een van en waarschijnlijk mogen daar verschillende type huizen gebouwd worden. Variërend van vrijstaand tot twee-onder-een kapwoningen en rijwoningen. De consument kan er voor kiezen om eerst een optie op een kavel te nemen om vervolgens wanneer de financiën rond zijn, de kavel aan te kopen. Een eigen bouwkavel geeft de koper de vrijheid om in eigen beheer een woning te bouwen. Op deze manier kan de koper een woning realiseren volledig naar eigen smaak. Bovendien is bouwen in eigen beheer bouwen via ons concept goedkoper dan projectbouw. De gemeente Groningen geeft waarschijnlijk in fases bouwkavels uit van het nieuwbouwproject De Held III in Groningen.  Accent Bouw Wonen heeft voor De Held III passende woningen.

Woningen geschikt voor De Held III in Groningen

Heeft u een vrije kavel gevonden in Groningen of omgeving of bent u zich nog aan het oriënteren op woongebied? Wij hebben mogelijk de woning die u zoekt. Accent Bouw Wonen heeft 16 modellen uit het eigen woningbouwprogramma. Tien vrijstaande modellen en zes twee-onder-een-kap woningen. Deze zogenaamde cataloguswoning worden gebouwd volgens een uitgekiend systeem. Op deze manier  kunnen wij kunnen onze woningen sneller, van een betere kwaliteit en goedkoper bouwen. Daarnaast biedt Accent Bouw Wonen een hoge mate van maatwerk in de catalogus. Wij kunnen de woningen nog op veel punten aanpassen, zelfs tijdens de bouw zijn er aanpassingen mogelijk. Daarmee zijn wij uniek in de markt!

Voor een scherpe prijs en met een hoge mate van zorgvuldigheid realiseren wij onze woningen.

Bekijk hieronder onze woningen geschikt voor nieuwbouwlocatie De Held III in Groningen.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Groningen – De Held III

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwlocatie de Held III

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’