Nieuwbouw Gramsbergen

Nieuwbouw Gramsbergen: De gemeente Hardenberg heeft verschillende nieuwbouwlocatie’s ontwikkeld, waaronder de nieuwbouwlocatie Garstlanden in Gramsbergen. Het sfeervolle stadje Gramsbergen heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld als prettige woonkern en telt inmiddels ruim 3000 inwoners. Dit is mede te danken aan de gunstige ligging van Gramsbergen. In totaal is in Garstlanden de komende jaren ruimte voor 150 nieuwe woningen. Het gaat om vrijstaande, twee-onder-een-kapwoningen, rijenwoningen en appartementen. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor de locatie Garstlanden in Gramsbergen. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen.

Beschikbare bouwkavels in Gramsbergen

In Gramsbergen heeft de gemeente Hardenberg het nieuwbouwproject Garstlanden ontwikkeld. Hier kan de consument zelf een bouwkavel kopen. U kan er voor kiezen om eerst een optie op een kavel te nemen om vervolgens wanneer de financiën rond zijn de kavel aan te kopen. Een eigen bouwkavel geeft de koper de vrijheid om in eigen beheer een woning te bouwen. Op deze manier kan de koper een woning realiseren volledig naar eigen smaak. Bovendien is bouwen in eigen beheer bouwen via ons concept vaak goedkoper dan projectbouw. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in Gramsbergen.

Woningen geschikt voor Garstlanden in Gramsbergen

Accent Bouw Wonen heeft 14 fraaie woningen ontwikkeld geschikt voor bouwgrond in Gramsbergen. Acht vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Onze modellen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien hebben wij een maatwerk woningbouwprogramma daardoor is er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Voor een scherpe prijs tegen zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw huis.

Bekijk hieronder onze modelwoningen  geschikt voor bouwgrond en nieuwbouwprojecten in Gramsbergen.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Gramsbergen

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in Gramsbergen

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’