Nieuwbouw Giethoorn

Nieuwbouw Giethoorn Noord: In Giethoorn het ‘Venetië van het Noorden’ is een nieuwbouwplan ontwikkeld. Het nieuwbouwproject Giethoorn Noord bestaat uit zo’n 100 woningen, waaronder rijtjeshuizen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande huizen. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in deze nieuwbouwlocatie in Giethoorn. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen.

Beschikbare bouwkavels in Giethoorn Noord

In de gemeente Steenwijkerland zijn een aantal nieuwbouwprojecten ontwikkeld waarbij de consumenten zelf een bouwkavel kunnen kopen. Waaronder het welbekende Giethoorn. Hier kan de consument er voor kiezen om een optie op een kavel te nemen om vervolgens wanneer de financiën rond zijn de kavel te kopen. Een eigen bouwkavel geeft de koper de vrijheid om in eigen beheer een woning te bouwen. Op deze manier kan de koper een woning realiseren volledig naar eigen smaak. Bovendien is bouwen in eigen beheer bouwen via ons concept vaak goedkoper dan projectbouw. De gemeente Steenwijkerland geeft voor nieuwbouwlocatie Giethoorn Noord in fases zelfbouw kavels uit. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in Giethoorn.

Woningen voor nieuwbouwproject Giethoorn Noord

Accent Bouw Wonen heeft 16 fraaie modelwoningen geschikt voor bouwgrond in Giethoorn. Tien vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Onze modellen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien hebben wij een maatwerk woningbouwprogramma daardoor is er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Voor een scherpe prijs tegen zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw huis.

Bekijk hieronder onze modelwoningen  geschikt voor bouwgrond in Giethoorn.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Giethoorn

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in Giethoorn

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’