Nieuwbouw Dwingeloo

NIEUWBOUW DWINGELOO: Accent Bouw Wonen B.V. is actief voor nieuwbouwprojecten en andere particuliere bouwkavels in Dwingeloo en omstreken. Voor onder andere het nieuwbouwproject Valderse in Dwingeloo, heeft Accent Bouw Wonen passende woningen. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes, prijsklassen en zowel vrijstaand als twee-onder-een-kap.

Woningen geschikt voor bouwgrond in Dwingeloo

Accent Bouw Wonen heeft een tiental fraaie modelwoningen mogelijk geschikt voor bouwgrond in Dwingeloo en/of omgeving. Zes vrijstaande woningen en vier twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Modelwoningen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien is bij ons maatwerk woningbouwprogramma er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Tegen een scherpe prijs en met en zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw huis op particuliere bouwgrond in Dwingeloo en omstreken.

Bekijk hieronder onze modelwoningen, mogelijk geschikt voor nieuwbouwprojecten in Dwingeloo.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Dwingeloo

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouw Dwingeloo

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’