Nieuwbouw Den Ham

Nieuwbouw Den Ham: De gemeente Twenterand heeft verschillende nieuwbouwlocatie’s ontwikkeld, waaronder het nieuwbouwplan Zuidmaten Oost in Den Ham. Nieuwbouw in Den Ham vindt westelijk van de Marleseweg en ten zuiden van de Smitsstraat plaats. Hier wordt in Zuidmaten Oost een parkachtig woonlandschap ontwikkeld dat gekenmerkt wordt door een losse structuur en mooie waterpartijen. Een woonwijk met een dorps karakter en toch een geheel eigen identiteit.
Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor de locatie Zuidmaten Oost in Dan Ham. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen.

Beschikbare bouwkavels in Den Ham

In Den Ham heeft de gemeente Twenterand het nieuwbouwproject Zuidmaten Oost ontwikkeld. Hier kan de consument zelf een bouwkavel kopen. Een eigen bouwkavel geeft de u de vrijheid om in eigen beheer een woning te bouwen. Op deze manier kan u een woning realiseren volledig naar eigen smaak. Bovendien is bouwen in eigen beheer bouwen via ons concept vaak goedkoper dan projectbouw. De gemeente Twenterand geeft in fases bouwkavels uit van het onder andere het nieuwbouwproject Zuidmaten Oost in Den Ham. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in Den Ham.

Woningen geschikt voor Zuidmaten Oost in Den Ham

Accent Bouw Wonen heeft 14 fraaie modelwoningen geschikt voor bouwgrond in Den Ham. Acht vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Onze modellen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien hebben wij een maatwerk woningbouwprogramma daardoor is er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Voor een scherpe prijs tegen zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw huis.

Bekijk hieronder onze modelwoningen  geschikt voor bouwgrond en nieuwbouwprojecten in Den Ham.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Den Ham

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in Den Ham

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’