Nieuwbouw Dedemsvaart

Nieuwbouw Dedemsvaart: De gemeente Hardenberg heeft verschillende nieuwbouwlocatie’s ontwikkeld, waaronder de nieuwbouwlocatie Bransveen in Dedemsvaart. Aan de zuidkant van Dedemsvaart ligt Bransveen. Een duurzame en overzichtelijke buurt met een bijzonder prettig woon- en leefklimaat. Met ruimte voor groen en water. De woonbuurt wordt uitgebreid aan de oostkant uit met nog eens 95 woningen in Bransveen II. De gemeente Hardenberg gaat dit in 3 fasen uitbrengen.
Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor de locatie Sluis V in Balkbrug. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen.

Beschikbare bouwkavels in Dedemsvaart

In Dedemsvaart heeft de gemeente Hardenberg het nieuwbouwproject Bransveen ontwikkeld. Hier kan de consument zelf een bouwkavel kopen. U kan er voor kiezen om eerst een optie op een kavel te nemen om vervolgens wanneer de financiën rond zijn de kavel aan te kopen. Een eigen bouwkavel geeft de koper de vrijheid om in eigen beheer een woning te bouwen. Op deze manier kan de koper een woning realiseren volledig naar eigen smaak. Bovendien is bouwen in eigen beheer bouwen via ons concept vaak goedkoper dan projectbouw. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in Balkbrug.

Woningen geschikt voor Bransveen in Dedemsvaart

Accent Bouw Wonen heeft 14 fraaie woningen ontwikkeld geschikt voor bouwgrond in Dedemsvaart. Acht vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Onze modellen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien hebben wij een maatwerk woningbouwprogramma daardoor is er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Voor een scherpe prijs tegen zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw huis.

Bekijk hieronder onze modelwoningen  geschikt voor bouwgrond en nieuwbouwprojecten in Dedemsvaart.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Dedemsvaart

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in Dedemsvaart

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’