Nieuwbouw Coevorden

Nieuwbouw Coevorden: In Coevorden hebben particulieren de mogelijkheid om bouwgrond van de gemeente aan te kopen. Dit geeft de koper de kans om een woning in eigen beheer te realiseren. Vrije kavels zijn beschikbaar voor onder andere het nieuwbouwplan Ossenhaar. Accent Bouw Wonen is ook actief in Coevorden en heeft voor onder andere nieuwbouwproject Ossenhaar in Coevorden een aantal passende woningen.

Woningen voor bouwgrond in Coevorden

Accent Bouw Wonen beschikt over een tiental woningen uit haar eigen woningbouwprogramma. Zes vrijstaande modellen en vier twee-onder-een-kap woningen.Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Modelwoningen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien is bij ons maatwerk woningbouwprogramma er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Bekijk hieronder onze fraaie modelwoningen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, mogelijk geschikt voor vrije bouwkavels in Coevorden.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Coevorden

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouw Coevorden

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’