Nieuwbouw Bruchterveld – De Kuilen III

Nieuwbouw Bruchterveld: De gemeente Hardenberg heeft verschillende nieuwbouwlocatie’s ontwikkeld, waaronder het nieuwbouwplan De Kuilen III in Bruchterveld. Het dorp bevindt zich ten oosten van het Overijsels Kanaal Almelo-De Haandrik en tussen buurtschap Hoogenweg en Kloosterhaar. Het is omgeven door prachtige natuurlandschappen en er is nog ruimte om het huis van uw dromen te laten bouwen. Accent Bouw Wonen heeft passende vrijstaande woningen en 2/1 kapwoningen voor de locatie De Kuilen III in Bruchterveld. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen.

Beschikbare bouwkavels in Bruchterveld

In Bruchterveld heeft de gemeente Hardenberg het nieuwbouwproject De Kuilen III ontwikkeld. Hier kan de consument zelf een bouwkavel kopen. Een eigen bouwkavel geeft de u de vrijheid om in eigen beheer een woning te bouwen. Op deze manier kan u een woning realiseren volledig naar eigen smaak. Bovendien is bouwen in eigen beheer bouwen via ons concept vaak goedkoper dan projectbouw. De gemeente Hardenberg geeft in fases bouwkavels uit van het onder andere het nieuwbouwproject De Kuilen III in Bruchterveld. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in Bruchterveld.

Woningen geschikt voor De Kuilen III in Bruchterveld

Accent Bouw Wonen heeft 14 fraaie modelwoningen geschikt voor bouwgrond in Bruchterveld. Acht vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Onze modellen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien hebben wij een maatwerk woningbouwprogramma daardoor is er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Voor een scherpe prijs tegen zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw huis.

Bekijk hieronder onze modelwoningen  geschikt voor bouwgrond en nieuwbouwprojecten in Bruchterveld.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Bruchterveld

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in Bruchterveld

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’