Accentwoningen geschikt voor Blauwestad Groningen

NIEUWBOUW BLAUWESTAD GRONINGEN: Op ongeveer een half uurtje rijden van de stad Groningen bevindt zich het nieuwste dorp van de provincie Groningen, genaamd Blauwstad. De gemeente Oldambt heeft daar veel bouwgrond ontwikkeld om ruim en natuurlijk te wonen. Accent Bouw Wonen B.V. is ook actief in de Blauwestad met zijn woningbouwprogramma.

Beschikbare bouwkavels in de Blauwestad

In de Blauwestad heeft u als particulier de mogelijkheid om zelf een bouwkavel aan te kopen. Daarvoor heeft de blauwestad vijf woongebieden aangewezen. Het Park, Het Wold, Het Riet, Het Havenkwartier en D Wei. Daar heeft u de kans om een woning in eigen beheer te laten bouwen.  Voor particuliere bouwgrond in de Blauwestad heeft Accent Bouw Wonen B.V. geschikte woningen ontwikkeld, zowel vrijstaande woningen als twee-onder-een-kap-woningen.

Woningen voor nieuwbouw Blauwestad Groningen

Accent Bouw Wonen heeft 16 fraaie woningen ontwikkeld voor bouwgrond in de Blauwestad en omgeving. Tien vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Modelwoningen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien is binnen ons woningbouwprogramma nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Bekijk hieronder onze modelwoningen, mogelijk geschikt voor de nieuwbouwlocatie Blauwestad Groningen.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Blauwestad Groningen

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouw Blauwestad Groningen

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’