Nieuwbouw Bedum Waterwereld

NIEUWBOUW BEDUM: De gemeente Het Hogeland heeft een aantal locaties ontwikkeld voor de realisatie van woningen. Nieuwbouwlocatie Waterwereld in Bedum is daar een van. Ook particulieren hebben de mogelijkheid om hier in Waterwereld Bedum zelf bouwgrond aan te kopen. Dit is de kans voor particulieren om een woning in eigen beheer te laten bouwen!

Woningen voor nieuwbouw Bedum

Accent Bouw Wonen realiseert woningen uit eigen woningbouwprogramma die geschikte zijn voor Waterwereld in Bedum. Tien vrijstaande modellen en zes twee-onder-een kapwoningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd volgens een uitgekiend systeem. Op deze manier  kunnen wij kunnen onze woningen sneller, van een betere kwaliteit en goedkoper bouwen.

Wij kunnen bouwen op alle geschikte kavels in Bedum. Heeft u een bouwkavel gevonden of bouwgrond op het oog? En zoekt u nog een geschikte woning? Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# nieuwbouw Bedum

Vrijstaande woningen en twee-onder-een kapwoningen

geschikt voor nieuwbouwlocaties in Bedum

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’