Nieuwbouw Assen – Kloosterakker

Nieuwbouw Assen: De gemeente Assen heeft in het nieuwe woongebied Kloosterakker bouwkavels uitgegeven. Dit is de nieuwste woonbuurt van Kloosterveen. Kloosterakker biedt ruimte aan ongeveer 500 woningen. Het gebied ligt in de wijk Kloosterveen ten westen van Kloosterhage en Kloosterkade en tussen de Domeinweg en de Hoofdvaartsweg.
Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor deze nieuwbouwlocatie in Assen. Huizen variërend in verschillende ontwerpen, oppervlaktes en prijsklassen.

Beschikbare bouwkavels in Assen Kloosterakker

De gemeente Assen heeft een aantal nieuwbouwprojecten ontwikkeld, waarbij de consument zelf een bouwkavel kan kopen. De grootste en nieuwste nieuwbouwlocatie is Kloosterakker in Assen. De consument kan er voor kiezen om eerst een optie op een kavel te nemen om vervolgens wanneer de financiën rond zijn de kavel te kopen. Een eigen bouwkavel geeft de koper de vrijheid om in eigen beheer een woning te bouwen. Op deze manier kan de koper een woning realiseren volledig naar eigen smaak. Bovendien is bouwen in eigen beheer bouwen via ons concept vaak goedkoper dan projectbouw. De gemeente Assen geeft in fases bouwkavels uit van het onder andere het nieuwbouwproject Kloosterakker in Assen. Accent Bouw Wonen heeft passende woningen voor bouwkavels in Kloosterakker.

Woningen geschikt voor nieuwbouwproject Kloosterakker

Accent Bouw Wonen heeft 16 fraaie modelwoningen geschikt voor bouwgrond in Assen – Kloosterakker. Tien vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap-woningen. Deze zogenaamde cataloguswoningen worden gebouwd uit ons eigen woningbouwprogramma. Het grote voordeel van een cataloguswoning is onder andere de prijs. Onze modellen zijn een stuk goedkoper omdat ze al volledig ontwikkeld zijn door ons. Daarnaast is de kwaliteit is ook een stuk hoger omdat alle kinderziektes er uit zijn. Bovendien hebben wij een maatwerk woningbouwprogramma daardoor is er nog veel maatwerk mogelijk, zodat u altijd weer een unieke woning krijgt.

Voor een scherpe prijs tegen zeer hoge kwaliteit realiseren wij uw huis.

Bekijk hieronder onze modelwoningen  geschikt voor bouwgrond en nieuwbouwprojecten in de gemeente Assen.

  • Snel bouwproces

    Uw woning is binnen 18 weken gereed.

  • Maatwerk

    Maatwerk binnen de catalogusbouw. Uniek in de markt!

  • Vast contactpersoon

    Eén ervaren contactpersoon voor al uw vragen. Dat is wel zo handig.

# Nieuwbouw Assen

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

geschikt voor nieuwbouwprojecten in de gemeente Assen

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’