Oplevering vier woningen op nieuwbouwlocatie De Planeet (Klazienaveen)

KLAZIENAVEEN: Twee gezinnen hebben Accent Bouw Wonen de opdracht gegeven om een twee-onder-een-kap woning te bouwen op nieuwbouwlocatie De Planeet in Klazienaveen. 9 mei 2016 zijn we begonnen en ongeveer 18 weken later levert Accent Bouw de woning op.

De kopers hebben een bouwkavel bij de gemeente gekocht en zijn samen op zoek gegaan naar een geschikte bouwer. Op www.accentbouwwonen.nl vonden wat ze zochten en hebben contact opgenomen. Het twee-onder-een-kap model Grutto is de woning die de opdrachtgevers uiteindelijk hebben gekozen. In overleg met de woningbouwspecialist is het basismodel, zoals die op de website staat op een aantal punten aangepast, naar wens van de opdrachtgevers. Uiteindelijk is er een offerte aangeboden en getekend voor opdracht.

Accent Bouw Wonen vraagt samen met zijn vaste architect de gemeentelijke vergunningen aan. Tijdens dit proces wordt er nauw met de opdrachtgevers gecommuniceerd. Wanneer de vergunningen en alle andere zaken geregeld zijn, wordt de bouw van de woning ingepland. 9 mei 2016 zijn we begonnen met het bouwen van deze woningen. De bouwafdeling onder aanvoering van Jan Kemkers realiseert de woningen uit het woningbouwprogramma.

UPDATE: Op hetzelfde nieuwbouwplan ‘de Planeet’ in Klazienaveen wordt het twee-onder-een-kapmodel ijsvogel gebouwd voor de toekomstige bewoners. Deze woningen worden nog in 2016 opgeleverd.

Wij kunnen bouwen op alle geschikte kavels in Klazienaveen in omstreken. Heeft u een bouwkavel gevonden  of een op het oog? En zoekt u nog een geschikte woning? Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

klazienaveen nieuwbouw

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen