VERKOCHT: 2-onder-1-kap-model Merel, De Viermaster 35 (kavel 18), 9514 EJ Gasselternijveen (Dwarsplaatsen-Zuid)

In Gasselternijveen, nieuwbouwlocatie Dwarsplaatsen Zuid gaan we een hoogbouw 2-onder-1-kap woning realiseren.  Deze halfvrijstaande woning wordt gebouwd op een kavel van 315 vierkante meter (10 x 31,5 m). De linker woning (kavel 18) is VERKOCHT.

Deze ruime twee-onder-een-kap-woning voorzien van drie woonlagen. Op de begane grond bevindt zich een grote woonkamer en achter genoeg ruimte om een keuken te plaatsen. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer. Via de trap op de overloop is de tweede verdieping te bereiken. Daar bevindt zich een grote zolder voor opslag en/of een extra slaapkamer of anderzijds. Het raam in beide zijgevels zorgt voor een natuurlijk lichtinval.

Ontgraven bouwput tot 1000 mm minus peil. Bestrating wordt niet geleverd of aangebracht. Geen aan- en afvoer van grond, oftewel een gesloten grondbalans. Een eventuele schone grondverklaring komt voor rekening van de opdrachtgever.

Gemetselde fundering op betonstroken. Diepere of zwaardere aanleg van de fundering zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Voor de begane grond een geïsoleerde betonnen vloer met een Rc van 3,5 m2.K/W. De verdiepingsvloeren zijn gemaakt van betonnen kanaalplaatvloeren.

De buitengevels zijn hangemetseld van gebakken gevelstenen verkrijgbaar in verschillende kleuren, voorzien van een borstelvoeg en geisoleerd met hoogwaardig isolatiemateriaal. De binnenwanden worden traditioneel geplaatst en worden gemaakt van een gebakken steen. De buitengevels hebben een isolatiewaarde van Rc 4,5 m2.K/W

De hellende daken bestaan uit een prefab dakconstructie, en heeft een Rc-waarde van 6,0 m2.K/W, met daarop keramische dakpannen (Tiefa Supra). De Platte daken van een eventueel aan te bouwen garage/berging bestaat uit een balklaag en plaatmateriaal met een bitumen dakbedekking.

De buitenkozijnen, ramen en deuren zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof (meranti hardhout is ook mogelijk). Het uitstekende hang- en sluitwerk voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De van topkwaliteit stalen ingemetselde binnenkozijnen zijn voorzien van afgeschilderde opdekdeuren.

De CV wordt verwarmd d.m.v. een luchtwarmtepomp en de warmwatervoorziening met een Hoog Rendement ketel (CW5). De begane grond en eerste verdieping zijn standaard voorzien van vloerverwarming. De gehele technische installaties worden uitgevoerd conform de geldende voorschriften. Het sanitair en de kranen hebben een gegarandeerde kwaliteit. Verder is de woning is voorzien van de meest efficiënte mechanische ventilatie.

In de badkamer zijn zowel de vloer en de wanden (tot aan het plafond) volledig betegeld met uitstekend tegelwerk, en net als gehele begane grond- en verdiepingsvloer is de badkamer voorzien van comfortabele vloerverwarming. Het sanitair bestaat standaard uit een hangtoilet, een wastafel  en mengkraan met spiegel en in de doucheruimte een doucheset met douchemengkraan.

Het separaat toilet is op de vloer betegeld en er is op de wanden tegelwerk aangebracht tot 1200 mm hoog. Het resterende gedeelte van de wanden is afgewerkt met spacspuitwerk. Het sanitair bestaat standaard uit een hangtoilet en wasbak met een fonteinkraan.

De gehele woning wordt voorzien van HR++ isolatieglas. In verband met de mechanische ventilatie worden de nodige ventilatieroosters aangebracht in het glas. De kozijnen, deuren, ramen en de trap worden standaard wit geschilderd en gelakt. Onderdelen kunnen eventueel ook in andere kleuren geschilderd worden.

Op de vloeren van alle ruimtes worden standaard cementdekvloeren gelegd, met uitzondering van de betegelde ruimtes en achter de knieschotten op zolder. Daarmee zijn de vloeren gereed om een vloer naar wens overheen te leggen.
De binnenwanden worden behangklaar opgeleverd met uitzondering van de wanden die betegeld en gespoten worden. De prefab dakplaten en knieschotten op de zolder zijn sausgereed.
Op de plafonds van de begane grond en eerste verdieping is standaard wit spacspuitwerk aangebracht.

De keukenruimte wordt opgeleverd met basis leidingwerk, zonder keuken en betegeling.

Maatwerk opties

De indeling van de woning is op veel punten aanpasbaar. Mocht u een grotere slaapkamer willen, een bijkeuken of toch die inloopkast? Dan is dat nog steeds mogelijk. Zelfs de hele woning een stukje breder maken is een optie. Dat is nou maatwerk binnen onze catalogusbouw.

Gevelstenen, in alle kleurnuances mogelijk;

Garage, geïsoleerd of niet geïsoleerd;

Erker voor de woning en/of kies voor een dakkapel;

Uitbouw, vergroot de begane grond;

De indeling van de woning veranderen;

Enzovoorts, en zo zijn er nog veel meer opties mogelijk.

‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwbouwwoning. Het gehele proces is heel soepel verlopen door goede en snelle communicatie.’

‘Wij hebben een mooie woning gekregen met heel veel ruimte. Alles is gerealiseerd zoals wij het voor ogen hadden.’