Van Ruysdaelplantsoen Veendam

Dijkeneiland Zuid – Van Ruysdaelplantsoen

In de moderne wijk Buitenwoel-Golflaan in Veendam gaat Accent Bouw Wonen acht energiezuinige woningen realiseren. De straat van Ruysdaelplantsoen (Oostzijde) ligt in de meest recente nieuwbouwlocatie Dijkeneiland. De woningen worden gebouwd aan de Oostzijde van het van Ruysdaelplantsoen. Dit betekent dat u aan de voorzijde een prachtig vrij groen uitzicht heeft naar het plantsoen.

Het gaat om in totaal acht woningen. Twee vrijstaande woningen en zes halfvrijstaande woningen. De vrijstaande woningen zijn op ruime hoekpercelen gesitueerd. Tussen de vrijstaande modellen worden de overige zes ruime halfvrijstaande woningen gerealiseerd.

De woningen worden op traditionele wijze gebouwd. Met als groot voordeel dat er weinig contactgeluid ontstaat. Deze woningen zijn niet gehorig bij het belopen van verdiepingsvloeren. Daarnaast zijn door de kunststof kozijnen, goten, overstekken en keramische dakpannen de woningen bijzonder onderhoudsarm.

KOPEN=BOUWEN

Wij hanteren geen 70% verkocht beleid. Als u een woning koopt gaan die wij bouwen.

2x vrijstaand

Op de hoekkavels van het Van Ruysdaelplantsoen (oostzijde) zijn prachtige vrijstaande woningen gesitueerd met vrij uitzicht naar het gelijknamige Van Ruysdealplantsoen. Het betreft een zeer ruime woning met halfsteens garage. Op de begane grond bevindt zich de riante woonkamer met open leefkeuken. Ruim genoeg voor een kookeiland.
Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap. Hier bevindt zich een mooie open ruimte waar eventueel nog extra kamers kunnen worden gecreëerd.

Door de kunststof kozijnen, goten en overstekken zijn de woningen standaard bijzonder onderhoudsarm.

6x halfvrijstaand

Tussen de vrijstaande woningen worden zes fraaie halfvrijstaande woningen gerealiseerd met vrij uitzicht naar het van Ruysdaelplantsoen. Het zijn riante woningen met halfsteens garage en uitbouw-mogelijkheden. Met een uitbouw aan de achterzijde kan een mooie leefkeuken met kookeiland gecreëerd worden. Tuingericht wonen behoord ook tot de mogelijkheden.
Op de verdieping zijn drie slaapkamer en een badkamer gesitueerd. Met een vaste trap is de ruime zolder te bereiken. Hier kunnen ook extra vertrekken gerealiseerd worden.

Door de kunststof kozijnen, goten en overstekken zijn de woningen standaard bijzonder onderhoudsarm.

 • Heden

  Verkoop

 • Oktober 2023

  Start bouw

  Oktober 2023

 • Mei 2024

  Oplevering

Vrijstaande woning
Halfvrijstaande woning

Van Ruysdealplantsoen

Voortgang verkoop

Bouwnr. 1 - Vrijstaand - Verkocht onder voorbehoud
Bouwnr. 2 - Halfvrijstaand - Verkocht
Bouwnr. 3 - Halfvrijstaand - Verkocht
Bouwnr. 4 - Halfvrijstaand - Verkocht onder voorbehoud
Bouwnr. 5 - Halfvrijstaand - Verkocht
Bouwnr. 6 - Halfvrijstaand - Verkocht
Bouwnr. 7 - Halfvrijstaand - Verkocht
Bouwnr. 8 - Vrijstaand - Verkocht

Locatie: Veendam, Buitenwoel-Golflaan, Dijkeneiland, van Ruysdaelplantsoen

Verkoop is gestart. Download geheel vrijblijvend de verkoopbrochure en/of stel een vraag.

Verkoopmakelaar

Van Beresteijnstraat 28C
9641 AB VEENDAM

Tel: 0598-717611
E-mail: info@makelaarnu.nl

Bouw en ontwikkeling

Hoofdstraat 84
9342 TA EEN

Tel: 050-2003300
E-mail: frank.goeree@accentbouwwonen.nl