• Inhoud: 545 m3
  • Incl. bouwaanvraag
  • EPC ≤ 0.4
  • Vloerverwarming

Model: Zwaluw

Een stijlvolle twee onder een kap woning met zowel een langskap als een dwarskap zadeldak. Deze woning heeft maar liefs drie woonlagen. Een fantastische open ruimte op de begane grond naar ieders wens in te richten. De eerste verdieping heeft dezelfde oppervlakte als de begane grond, met drie ruime slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich de zolder. Ook een grote ruimte en naar ieders behoefte te gebruiken is.

Ontgraven bouwput tot 1000 mm minus peil. Bestrating wordt niet geleverd of aangebracht. Geen aan- en afvoer van grond, oftewel een gesloten grondbalans. Een eventuele schone grondverklaring komt voor rekening van de opdrachtgever.

Gemetselde fundering op betonstroken. Diepere of zwaardere aanleg van de fundering en de sonderingskosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Voor de begane grond een geïsoleerde betonnen vloer met een Rc van 3,5 m2.K/W. De verdiepingsvloeren zijn gemaakt van betonnen kanaalplaatvloeren.

De buitengevels zijn handgemetseld van gebakken gevelstenen verkrijgbaar in verschillende kleuren, voorzien van een borstelvoeg en geïsoleerd met hoogwaardig isolatiemateriaal. De binnenwanden worden traditioneel geplaatst en worden gemaakt van een gebakken steen. De buitengevels hebben een isolatiewaarde van Rc 4,5 m2.K/W.

De hellende daken bestaan uit een prefab dakconstructie, en heeft een Rc-waarde van 6,0 m2.K/W, met daarop betonnen sneldek dakpannen verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Platte daken van een eventueel aan te bouwen garage/berging bestaat uit een balklaag en plaatmateriaal met een bitumen dakbedekking.

De buitenkozijnen, ramen en deuren zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof (meranti hardhout is ook mogelijk). Het uitstekende hang- en sluitwerk voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De van topkwaliteit stalen ingemetselde binnenkozijnen zijn voorzien van afgeschilderde opdekdeuren.

De CV wordt zonder gas verwarmd d.m.v. een “All Electric” lucht/water warmtepomp in combinatie met een boiler voor de warmwatervoorziening. De begane grond en eerste verdieping zijn standaard voorzien van vloerverwarming. De gehele technische installaties worden uitgevoerd conform de geldende voorschriften. Het sanitair en de kranen hebben een gegarandeerde kwaliteit. Verder is de woning is voorzien van de meest efficiënte mechanische ventilatie.

In de badkamer zijn zowel de vloer en de wanden (tot aan het plafond) volledig betegeld met uitstekend tegelwerk. Net als de gehele begane grond- en verdiepingsvloer is de badkamer voorzien van comfortabele vloerverwarming. Het sanitair bestaat standaard uit een hangtoilet, een wastafel met mengkraan en spiegel en in de doucheruimte een doucheset met douchemengkraan.

Het separaat toilet is op de vloer is betegeld en er is op de wanden tegelwerk aangebracht tot 1200 mm hoog. Het resterende gedeelte van de wanden is afgewerkt met spacspuitwerk. Het sanitair bestaat standaard uit een hangtoilet en een wasbak met fonteinkraan.

De gehele woning wordt voorzien van HR++ isolatieglas. In verband met de mechanische ventilatie worden de nodige ventilatieroosters aangebracht in het glas. De kozijnen, deuren, ramen en de trap worden standaard wit geschilderd en gelakt. Onderdelen kunnen eventueel ook in andere kleuren geschilderd worden.

Op de vloeren van alle ruimtes worden standaard cementdekvloeren gelegd, met uitzondering van de betegelde ruimtes en achter de knieschotten op zolder. Daarmee zijn de vloeren gereed om een vloer naar wens overheen te leggen.
De binnenwanden worden behangklaar opgeleverd met uitzondering van de wanden die betegeld en gespoten worden. De prefab dakplaten en knieschotten op de zolder zijn sausgereed.
Op de plafonds van de begane grond en eerste verdieping is standaard wit spacspuitwerk aangebracht.

De keukenruimte wordt opgeleverd met basis leidingwerk, zonder keuken en betegeling.

Van welstand tot omgevingsvergunning, wij regelen het voor u. Het aanvragen van een omgevingsvergunning is namelijk een klus voor professionals.  Van het maken van het eerste ontwerp voor de welstandcommissie tot uiteindelijk het verzorgen van de alle technische stukken (bestektekeningen, constructieberekeningen, EPC-rapport en daglichttoetreding) voor de omgevingsvergunning. Stap voor stap wordt u hier in begeleid. U hoeft enkel de keuzes te maken over kleuren, materialen, indeling etc. Na uw goedkeuring op de tekeningen verzorgen wij volledige bouwaanvraag. De volledige bouwaanvraag inclusief tekeningen en technische stukken is bij de prijs inbegrepen.

Maatwerk opties

De indeling van de woning is op veel punten aanpasbaar. Mocht u een grotere slaapkamer willen, een bijkeuken of toch die inloopkast? Dan is dat nog steeds mogelijk. Zelfs de hele woning een stukje breder maken is een optie. Dat is nou maatwerk binnen onze catalogusbouw.

‘Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over de bouwprijs en het meerwerk. De facturen werden pas verstuurd wanneer de werkzaamheden helemaal afgerond waren.’

 

‘Onze ervaringen met Accent Bouw Wonen zijn uitstekend geweest en we kijken hier dan ook met veel plezier op terug. Het eindresultaat van onze woning – Model Nachtegaal – was prachtig’