Nieuwbouw Emmen Delftlanden; realisatie 3 vrijstaande woningen

NIEUWBOUW EMMEN: De tijd dat nieuwbouwlocatie de Delftlanden op gat lag is al een poosje verleden tijd. November 2017 hebben we het vrijstaande model Specht opgeleverd. Voor de komende tijd staan nog twee fraaie vrijstaande woningen op de planning. Het model Specht (met stolpkap) en het model Nachtegaal.

Deze woningen bouwen wij en hebben we gebouwd op particuliere vrije bouwkavels. Als consument heeft u de mogelijkheid om via de gemeente Emmen een bouwkavel onder optie te nemen. Dat geeft de mogelijkheid om u vrijblijvend te oriënteren. Deze opdrachtgevers kozen voor een woning uit he woningbouwprogramma van Accent Bouw Wonen B.V.. Onze zogenaamde cataloguswoningen zijn een stuk goedkoper dan compleet maatwerk. Bovendien zijn deze woningen nog op talloze punten aan te passen, zodat elke woning weer uniek wordt (maatwerk woningbouwprogramma). Daarnaast is de kwaliteit van de woning hoger, omdat deze woningen al vaker gebouwd zijn (geen kinderziektes).

Zodra het met de opdrachtgevers rond was, ging de architect bezig met de vergunning. De opdrachtgevers krijgen op basis van de offerte/aannemingsovereenkomst het eerste schetsontwerp aangeboden. Na goedkeuring van de opdrachtgever wordt de tekening ingediend bij de welstandscommissie. Wanneer de welstand akkoord is worden de technische stukken in orde gemaakt voor de algehele omgevingsvergunning. Zodra de gemeente de omgevingsvergunning verstrekt, wordt de bouw definitief ingepland.

Wilt u ook bouwen in Delftlanden of op een andere nieuwbouwlocatie in Emmen? Dat kan! Informeer bij de gemeente welke bouwkavels er nog beschikbaar zijn. Accent Bouw Wonen B.V. heeft tien verschillende woningen in het woningbouwprogramma. Zes vrijstaande woningen en vier halfvrijstaande woningen. Deze modellen kunnen gerealiseerd worden op bouwkavels in Emmen of ergens anders.

Hieronder vindt u onze modelwoningen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Nieuwbouw Emmen

# Nieuwbouw Emmen

Vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap-woningen

Geschikt voor Nieuwbouw in Emmen